«Χρόνια Πολλά μαμά» - Οι τρυφερές ευχές των παιδιών της Κατερίνας Καραβάτου για την ονομαστική της εορτή

Ο μοναδικός τους τρόπος!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και πολύ γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, που τον τελευταίο καιρό τη βλέπουμε στο reality μόδας, στο οποίο είναι οικοδέσποινα "My Style Rocks", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έχει σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου την ονομαστική της εορτή και δέχθηκε πολλές ευχές. Φυσικά, αυτές που εκείνη ξεχώρισε είναι αυτές των αγαπημένων της παιδιών, Αέλιας και Αρίωνα.

Υπενθυμίζουμε, πως η δημοφιλής παρουσιάστρια υπήρξε παντρεμένη επί σειρά ετών με το γνωστό ηθοποιό, Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι μετά από περίπου 10 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ το σπίτι που έμεναν). Μπορεί οι δυο τους να μην τα βρήκαν τελικά, ωστόσο έφεραν στον κόσμο τα δύο τους παιδιά, για τα οποία έχουν επιλέξει να διατηρούν καλές σχέσεις. Κάτι το οποίο είναι αρκετά λογικό και αναγκαίο, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες όπως έχουν δηλώσει και οι δύο.

Τα δύο παιδιά φαίνεται, πως αγαπάνε και τρέφουν μεγάλη αδυναμία για τους γονείς τους. Ωστόσο, επειδή περνάνε περισσότερες στιγμές της ημέρας με τη μητέρα τους, εκείνη ως προσφιλής χρήστρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συνηθίζει πολλές φορές να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα και επιτεύγματά τους, ώστε να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ίδιο επέλεξε να κάνει και σήμερα. Ο γιος της και η κόρη της της έκαναν κάποιες πολύ όμορφες χειροτεχνίες για να τις χαρίσουν με αφορμή τη γιορτή της. Εκείνη με τη σειρά της θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και μέσα από τα social media, ένταξε μέσα στο post, που δημιούργησε και τα δώρα των παιδιών της.

Ο γλυκός τρόπος που ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Κατερίνα Καραβάτου τα παιδιά της

Τις πολύ τρυφερές των ευχών των παιδιών της πρόσθεσε μέσα σε μία ανάρτηση, που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τη γιορτή της. Της είχαν γράψει «Χρόνια πολλά μαμά», με πολύ όμορφα χρώματα.

«Σας ευχαριστώ και σας σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σας!!! Είστε υπέροχοι και είμαστε ευγνώμονες για όλα! Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες που γιορτάζουν! Εύχομαι να είστε κι εσείς περιτριγυρισμένες από αγάπη κι ομορφιά και σήμερα και πάντα! Υγεία σε όλους μας! Σας αγαπώ πολύ πολύ!!!!!!!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.