«Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό, γιατί...» - Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Τι του πήραν;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό, γιατί...» - Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος, έχει απασχολήσει για πολλά χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο λόγω της δουλειάς του, όσο και λόγω του γάμου του με τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Ανδριάννα, και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μέχρι και σήμερα (δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει πρόσφατα για αυτό ο γιατρός).

Ωστόσο, μια δυσάρεστη είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρω του διαδικτύου για το φημισμένο χειρουργό αισθητικών παρεμβάσεων. Υπέστη μία ένοπλη ληστεία στο σπίτι του και η οποία τον συντάραξε. Ο πλαστικός χειρουργός παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, αποκλειστικά στην εκπομπή "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, και η οποία προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "OPEN", σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Φουστάνου για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

«Ήταν αργά το βράδυ, πρέπει να ήταν μία η ώρα. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό, που συνέβη, γιατί καθόμουν με ανοιχτό το παράθυρο, μία εποχή που είχαν γίνει αρκετά παρόμοια συμβάντα. Πήδηξαν στον κήπο, μπήκαν από την μπαλκονόπορτα, τρεις ένοπλοι και με ακινητοποίησαν.

Έκαναν μια βόλτα μέσα στο σπίτι και έψαξαν. Πήραν χρήματα και κάποια ρολόγια με άφησαν δεμένο κι έφυγαν. Προσπάθησα και πήγα κοντά σε ένα ντουλάπι που είχα ένα κοφτήρι, ένα εργαλείο και έκοψα τα σχοινιά, που με είχαν δέσει στα χέρια και πήρα την αστυνομία.

Σε αυτές τις καταστάσεις ή το ξεπερνάς με χιούμορ, ή μετά το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Ούτε με κακοποίησαν, ήταν πολύ προσεκτικοί. Ήταν ξένοι, βρήκαν ευκαιρία γιατί έψαχναν εδώ γύρω τα σπίτια και είδαν ότι είναι εύκολο να μπουν επειδή είχα ανοιχτά. Όταν ο άλλος μπαίνει με όπλο στο σπίτι σου, είναι κακούργημα, κι αφού σε απειλεί, γιατί όσο ψύχραιμος κι αν είσαι, μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα», εξομολογήθηκε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός για τις τρομακτικές και δύσκολες στιγμές, που βίωσε.