«Ο Θάνος Καλλίρης είχε μία ατζέντα ηλεκτρονική, και όταν έλειπε...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού

«Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται, κόκκινο κολάν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι γνωστό, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια και στιχουργός, Ναταλία Γερμανού, είχαν υπάρξει παντρεμένοι με το δημοφιλή τραγουδιστή, Θάνο Καλλίρη. Παρόλα αυτά, ο λαμπερός γάμος τους δεν κράτησε παραπάνω από μερικά χρόνια. Παρόλο, που έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε, κανένας από τους δύο δε διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τη σχέση, που είχανε.

Κάποιες φορές κάνουν κάποιες δημόσιες δηλώσεις και δείχνουν, πως οι συνθήκες πίσω από το ειδυλλιακό γάμο τους δεν ήταν και τόσο ονειρικές, αλλά υπήρχαν σύννεφα σε αυτόν από ιδιαίτερα νωρίς (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα ο τραγουδιστής για αυτό). Κάτι παρόμοιο έκανε, και η παρουσιάστρια σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στην εκπομπή που είναι οικοδέσποινα, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σχετικά με κάποιες ύποπτες επαφές που είχε ο πρώην σύζυγός της.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση της με το Θάνο Καλλίρη

«Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική της Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε, δεν είχε κωδικούς και τέτοια, την άνοιγα. Πατούσα και έβλεπα, Σουζάνα. Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Καθόλου ψέματα, να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει.

Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός. Για να τις θυμάται ποια είναι καθεμία. Οπότε λοιπόν εγώ αντί να σβήνω τις επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit και άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου. Και του έλεγα: μπες τώρα εσύ να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Και έπαιρνε και του έβγαινε Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι. Τσιμούχες ο Ανδρέας. Αυτό που του έκανα λοιπόν, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου. Μην παίρνετε ιδέες τώρα εσείς. Αυτές ήταν δικές μου βλακείες, νεανικές τότε», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή παρουσιάστρια.