«Ήθελε να παίζει σε όλα τα video clip για να ελέγχει τα πάντα...»- Η "καυτή" αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού

«Με την Ζέτα Λογοθέτη υπήρξε φιλί»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/11, ο Θάνος Καλλίρης, στην εκπομπή Breakfast@Star, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε τις ζήλιες που υπήρχαν μεταξύ τους. Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια και ο στιχουργός και τραγουδιστής υπήρξαν στο παρελθόν πολύ αγαπημένο ζευγάρι (δείτε εδώ τον λόγο που χώρισαν).

Η "καυτή" αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού

«Ξέρετε τι έκανε; Δεν έσβηνε την επαφή, έκανε το χειρότερο, άλλαζε τα νούμερα. Αν ήθελα εγώ να πάρω δεν έβγαινε, έβγαινε ένα κύριος» αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης.

Σχετικά με το video clip του και το φιλί με την Ζέτα Λογοθέτη ανέφερε: «Με την Ζέτα Λογοθέτη υπήρξε φιλί, δεν κυλήσαμε στις αμμουδιές. Ψεύδεται ασυστόλως η κ. Γερμανού. Είπε, η Ναταλία, ότι αν δεν παίξω στο video clip σου, εγώ θα φύγω. Ήθελε να παίζει σε όλα τα video clip για να ελέγχει τα πάντα, ότι δεν υπάρχει θέμα, αλλά δεν γινόταν.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το παράπονο του για την Ναταλία Γερμανού

«Σε όποια εκπομπή και αν έχω πάει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια... Στον Αρναούτογλου ήμουν 45 λεπτά, μίλησα για τα πάντα, για το οτιδήποτε, και υπήρχε μια ερώτηση για τη Ναταλία. Όλα τα σάιτ, όλα τα κανάλια ασχολούνταν με αυτό. Το 2027 θα έχω κλείσει 40 χρόνια στη μουσική. Είναι το όνειρό μου να κάνω μία συναυλία και μπορεί να γεμίσω ένα στάδιο και την επόμενη μέρα θα λένε "Δάκρυσε, η Ναταλία Γερμανού για τον Θάνο"», είπε ο ίδιος, με εκείνη να συμπληρώνει πως είναι άδικο αυτό, καθώς δεν έγινε διάσημος εξαιτίας της και όταν τον γνώρισε ήταν ήδη σταρ.