Δυσάρεστα νέα για τον Νίκο Κουρκούλη

Βαρύ πένθος!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν λίγες μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια, Κέλλυ Κελεκίδου, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε για τις απώλειες που έχει βιώσει από πολύ μικρή ηλικία (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά). Μια ακόμα, έρχεται να προστεθεί σε αυτές, αφού ο σύζυγό της, Νίκος Κουρκούλης, έχασε τον πατέρα του, Θανάση.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από ένα story στον εταιρικό του λογαριασμό στο Instagram, που έκανε το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε αυτή, ο δημοφιλής ερμηνευτής θα μείνει για απόψε, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, σίγουρα εκτός σκηνής.

Πέθανε ο πατέρας του Νίκου Κουρκούλη, Θανάσης

«Η επιχείρηση Frangelico ανακοινώνει πως σήμερα Σάββατο 25/11 θα παραμείνει κλειστή ως ένδειξη συμπαράστασης και ως φόρο τιμής στο θρήνο του καλλιτέχνη μας Νίκου Κουρκούλη για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Θανάση. Η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια», έγραφε η δυσάρεστη ανακοίνωση.

κουρκουλης πατερας

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή για την περιπέτεια της υγείας του

Την Παρασκευή 22/9 ο Νίκος Κουρκούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη με τον γνωστό τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις για τα καλλιτεχνικά του και την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής αποκάλυψε, πως διέκοψε για λίγο τις εμφανίσεις του στο Frangelico, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε να κάνει με τον φρονιμίτη, που χρειάστηκε να βγάλει.

Δείτε επίσης: Θα είναι τα παιδιά τους παρανυφάκια - Παντρεύονται μετά από 20 χρόνια Κουρκούλης & Κελεκίδου

Η συνέχεια, δεν ήταν αυτή, που περίμενε, καθώς το χειρουργείο ήταν μεγάλο, πιο μεγάλο από όσο περίμεναν, καθώς βρέθηκε ένα καλοήθης όγκος, τον οποίο και χρειάστηκε να αφαιρέσει.

«Έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ρο οποίο ξεκίνησε από ένα απλό χειρουργείο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος, δεν μπορούσα να εμφανιστώ στο κοινό με παραμόρφωση», είπε ο Νίκος Κουρκούλης.