«Σε ευχαριστώ που το κάνεις δημόσια...» - "Πάγωσε" ο Σπύρος Χαριτάτος στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της Ευλαμπίας Ρέβη για την κακοποίηση

«Ήμουν το σημείο αναφοράς των...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε ευχαριστώ που το κάνεις δημόσια...» -

Μια πολύ προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ευλαμπία Ρέβη στον αέρα της εκπομπής του OPEN, Τώρα Μαζί. Αφορμή στάθηκε μια συζήτηση που είχαν με τον συμπαρουσιαστή της, Σπύρο Χαριτάτο σχετικά με το σποτ του σταθμού για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό.

Μετά την εξομολόγηση της δημοσιογράφου, και ο παρουσιαστής έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την κακοποίηση που είχε δεχθεί όταν πήγαινε σχολείο.

Η εξομολόγηση Ρέβη - Χαριτάτου στο πλατό του OPEN

«Κάναμε μία κουβέντα με την Ευλαμπία εκτός αέρα και της λέω ότι πρέπει να σπάμε τη σιωπή αλλά φοβόμαστε πλέον σε ποιους να μιλήσουμε, κάποιοι παραφυλάνε στη γωνία για να το χρησιμοποιήσουν εναντίον σου. Χθες ήθελες να μοιραστείς συγκεκριμένα πράγματα που μου τα εκμυστηρεύτηκες και με συγκλόνισαν», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος κάνοντας την αρχή για να γίνουν αποκαλύψεις.

«Είχαμε αλλάξει σχολικό περιβάλλον στα 8 και ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα. Μου έκαναν bullying για τα κιλά μου, επειδή ήμουν καλή μαθήτρια και αγοροκόριτσο. Υπάρχει ένα τραγούδι που όταν το ακούω ακόμα και σήμερα μου φέρνει στο μυαλό αυτές τις αναμνήσεις. Τα παιδιά για να εκφράσουν κάτι άσχημο προς ένα άλλο παιδί σημαίνει πως ή το σπίτι τους δεν είναι καλό ή ο περίγυρός τους είναι κακοποιητικός και είναι πληγωμένα παιδιά», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η Ευλαμπία Ρέβη.

Για να πάρει το λόγο ο Σπύρος Χαριτάτος (μετά την συγκλονιστική συνέντευξη του στο Happy Day) και να αποκαλύψει με τη σειρά του: «Σε ευχαριστώ που το κάνεις δημόσια με τη δική μου προτροπή. Έχω κι εγώ κάτι παρόμοιο που το πάλεψα μέσα μου για χρόνια. Ήμουν το σημείο αναφοράς των συμμαθητών μου, ο δάσκαλος απέφευγε να μου μιλήσει ή μου έριχνε περισσότερο ξύλο – μιλάμε για ξύλο – από τους άλλους όταν έκανα μία σκανδαλιά, επειδή ήταν διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων από τον πατέρα μου και επειδή ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών. Έπρεπε να το συζητάω περισσότερο με τον εαυτό μου, γι’ αυτό σου είπα συγχαρητήρια την προηγούμενη βδομάδα που είπες ότι έχεις κάνει ψυχοθεραπεία. Αν έκανα κι εγώ ψυχοθεραπεία – πού να έλεγες τότε για ψυχολόγους; – θα το είχα σβήσει από μέσα μου πολύ πιο νωρίς».