«Η επιχειρηματίας μου φώναζε "σε παρακαλώ, η αστυνομία είναι απ’ έξω"» - Ο Τερλέγκας μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό στα μπουζούκια

Ξεκαθάρισε το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί περί επίθεσης με θαμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σοκ προκάλεσε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες και έδειχνε τον Βασίλη Τερλέγκα να τσακώνεται και να πιάνεται στα χέρια με θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που τραγουδούσε (δείτε το βίντεο εδώ). Πολλά λοιπόν ακούστηκαν για το συμβάν αυτό, όπως για παράδειγμα πως ο τραγουδιστής φλέρταρε την σύντροφο του, για αυτό και σημειώθηκαν ο καβγάς.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα και ξεκαθάρισε την κατάσταση, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τι ακριβώς συνέβη και τι δεν ισχύει από αυτά που σχολιάστηκαν στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η αλήθεια του Βασίλη Τερλέγκα

«Εγώ δεν ασχολήθηκα καν με το περιστατικό. Κάναμε μια μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία με τον Αλέκο Ζαζόπουλο. Στην Αυστραλία 01:30 το μαγαζί κλείνει, 01:31 σου έχουν ρίξει πρόστιμο. Ένα παιδί μου ζήτησε ξανά και ξανά το τραγούδι "Η γαρδένια", του το είπα δύο φορές. Μου το ζήτησε και τρίτη φορά αλλά η επιχειρηματίας μου φώναζε "σε παρακαλώ, η αστυνομία είναι απ’ έξω, θα φάω πρόστιμο". Δεν πρόλαβα να πω κάτι και μου έκανε επίθεση. Με έπιασε και μου κόπηκε ο σταυρός. Μετά μου ζήτησε και συγγνώμη βέβαια. Δεν τον δικαιολογώ αλλά καταλαβαίνω ότι ήταν οπαδός μου», αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας για την επίθεση που δέχτηκε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Μάλιστα, δήλωσε στεναχωρημένος και απογοητευμένος από το πως προβλήθηκε στην Ελλάδα το συγκεκριμένο περιστατικό και συζητήθηκε από τις εκπομπές.

«Δεν πείραξα γυναίκα, να το ξεκαθαρίσουμε. Εγώ δεν πήγα στην Αυστραλία ούτε για να πειράξω γυναίκα, ούτε για να φλερτάρω. Δόξα τω Θεώ γυναίκα έχω. Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που παρουσιάστηκε το γεγονός εδώ στην Ελλάδα»,δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα και στην δημοσιογράφο του MEGA.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα "θα το πω μετά" και στεναχωρήθηκε που του είπα ότι θα το πω μετά. Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, χαμός στο ίσωμα. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος ούτε με χτύπησε ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό», είχε πει νωρίτερα.