«Ειρωνεύεται το πολιτικά ορθό, λέγοντας...» - Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα

Η τοποθέτηση της περί κιλών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ειρωνεύεται το πολιτικά ορθό, λέγοντας...» - Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του Γιώργου Λιάγκα

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σήμερα Κυριακή 26/11 συζήτησαν τα όσα σχολιάστηκαν αυτή την εβδομάδα σχετικά με τη λέξη "χοντρός". Πιο συγκεκριμένα, πρόβαλαν βίντεο από το Πρωινό του ΑΝΤ1, στο οποίο ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για τα κιλά, έχοντας έρθει σε σύγκρουση με τους συνεργάτες του, αλλά και την απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη μέσω βίντεο στο youtube.

«Άλλο είναι το πόσο προσβάλλω έναν άνθρωπο, είτε είναι χοντρός, ψηλός, διαφορετικός, βλαξ. Ο καθένας έχει αδυναμίες που μπορούμε να τον προσβάλλουμε. Είναι θέμα ευγένειας και ηθικής, πώς μεγαλώνει ο καθένας και τι αξίες έχει στη ζωή του. Από εκεί και πέρα μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, να ντρεπόμαστε να πούμε σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε "Μεγάλε πρόσεξε γιατί έχεις παχύνει πολύ. Όχι δεν είσαι ωραίος, αλλά θα δημιουργηθούν προβλήματα σε κάποια ηλικία"», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του παρουσιαστή - δέιτε αναλυτικά τι είπε και τον καβγά με τους συνεργάτες του.

Η απάντηση ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά την προβολή του βίντεο στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι, η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε, λέγοντας:

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Μαίρη Συνατσάκη, το έθεσε σωστά. όπως και με τον Βαγγέλη και την Φωτεινή. Δεν μπορώ να καταλάβω ώρες ώρες ο Γιώργος πως... αν αυτή την λογική όλη την έχει μέσα στο μυαλό του ή αν προσπαθεί να στηρίξει τέτοια επιχειρήματα. Μου κάνει εντύπωση που προσπαθεί με αυτό τον τρόπο... ειρωνεύεται το πολιτικά ορθό, λέγοντας τότε δεν είχε. Ναι αυτό είναι το πρόβλημα είναι.. κάποτε έδερναν και τα παιδιά στο σχολείο και κάποτε υπήρχαν πολλά που δεν γίνονται αυτά. Αυτό είναι η εξέλιξη.

Δεν μπορεί όλο αυτό το πράγμα να λέγεται αγάπη. Πιστεύει κανένας ότι ο άνθρωπος έχει παραπάνω κιλά σε παθολογικό βαθμό, δεν το γνωρίζει; Περιμένει κάποιον με αγάπη να του το πει; Υπάρχει τέτοια πιθανότητα; όχι; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δείξεις αγάπη και αποδοχή για να μπορέσει να βρει την δύναμη να το κάνει μόνος του».