«Δεν κρατάμε επαφές αλλά δεν...» - Η αποκάλυψη της Χρουσαλά για τη σχέση της με τον Αρναούτογλου σήμερα

Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν κρατάμε επαφές αλλά δεν...» - Η αποκάλυψη της Χρουσαλά για τη σχέση της με τον Αρναούτογλου σήμερα

Την Μαριέττα Χρουσαλά συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργασία σε εκδήλωση που βρέθηκε για τη γυναικεία κακοποίηση. Η παρουσιάστρια και μοντέλο, μίλησε για τη ζωή της μετά την απόφαση της να απέχει από την τηλεόραση, ενώ ρωτήθηκε και για πιθανές τηλεοπτικές προτάσεις που μπορεί να της έχει γίνει για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Μεταξύ άλλων με αφορμή ερώτηση για ενδεχόμενο reunion με την Γρηγόρη Αρναούτογλου - ο οποίος φημολογήθηκε πως αλλάζει κανάλι - αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Οι δηλώσεις της Μαριέττας Χρουσαλά

«Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να κάνω μία ψυχαγωγική εκπομπή τώρα. Έχω τώρα τα παιδάκια (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της), την οικογένεια. Είναι φουλ το πρόγραμμα με σχολεία, δραστηριότητες, τα πάντα. Είμαι full-time μαμά και το απολαμβάνω, προς το παρόν όχι. Είχα κατά καιρούς τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν ευδοκίμησαν όμως. Πάντα κάτι χαλούσε, είτε από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη», ανέφερε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά σε ερώτηση που δέχτηκε αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια εκτός.

Της έχουν προτείνει να βρεθεί σε show μόδας ή reality; «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις από reality και show μόδας. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα να το κάνω. Το κάνουν τόσα χρόνια τόσο καλά, βρίσκουν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις, τους πιο σωστούς. Για να είναι και τόσα χρόνια και πολύ πετυχημένα, τις καλές ομάδες δεν τις αλλάζεις», είπε.

Μεταξύ άλλων στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλευρό του οποίο βρισκόταν το 2005, απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν κρατάμε επαφές αλλά δεν έχει τύχει να τον δω κιόλας κάπου. Μακάρι να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, ό,τι έχει κάνει ο ίδιος ήταν πολύ καλό. Ένα reunion; Χμμ… Γρηγόρη, για σκέψου το. Έχουμε εδώ και την παραγωγή».