Ανάμεσα τους καθόταν μελαχρινή καλλονή: Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλιά Καληφώνη

Δείτε τις φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανάμεσα τους καθόταν μελαχρινή καλλονή: Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλιά Καληφώνη

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Χρήστος Μάστορας με την σύντροφό του, Γαρυφαλιά Καληφώνη. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν, και κάνουν σπάνιες κοινές αναρτήσεις αλλά και εξόδους. Στην Ακτή Πειραιώς λοιπόν, ήταν μια από αυτές.

Το ζευγάρι καθόταν σε ένα από τα μπροστινά τραπέζια και απολάμβανε το πρόγραμμα. Ωστόσο, μαζί του βρέθηκε και μια μελαχρινή καλλονή τραγουδίστρια, η οποία έχει συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη.

Φωτογραφίες από την έξοδο Καληφώνη - Μάστορα

Ο λόγος για την Αναστασία, η οποία καθόταν ανάμεσα τους, με τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλιά Καληφώνη, να φαίνεται πως δεν ήταν και ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλον, τουλάχιστον στις φωτογραφίες που έχουμε.

Χρήστος και Γαρυφαλιά είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτές οι αναρτήσεις το επιβεβαιώνουν!

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας Γαρυφαλιά Καληφώνη

Τα τρυφερά λόγια

Στα πλαίσια του δημοφιλούς περιοδικού γάμου "Yes I do", θα ντυθεί νύφη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα και στην πραγματική της ζωή. Στα backstage της φωτογράφισης βρέθηκε η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακού "Γειά σου", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και της απέσπασε κάποιες δηλώσεις για τη σχέση της.

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα