«Τότε της είχα πει εγώ...» - Η αποκάλυψη της Μπαρμπαρίγου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Τι είπε για την δική της συνεργασία με τον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τότε της είχα πει εγώ...» - Η αποκάλυψη της Μπαρμπαρίγου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι του MEGA παραχώρησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σήμερα Κυριακή 26/11. Η αγαπημένη μαγείρισσα αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην σειρά Γη της Ελιάς (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις), ενώ μίλησε και για το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 για να μετακομίσει στον ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα και την Μάνση, όταν έκανα ένα ποστ, με ρώτησαν από την σειρά αν θα με ενδιέφερε να συμμετέχω. Μου φάνηκε περίεργο όταν μου ζήτησαν να παίξω. Ευχαριστώ τον Ανδρέα Γεωργίου και όλους τους συντελεστές» ανέφερε αρχικά για την τηλεοπτική συμμετοχή στην σειρά του MEGA.

Για την συνάντηση της με την Μενεγάκη μετά από πολύ καιρό είπε: «Την Ελένη την αγαπώ, έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα μαζί από πολύ παλιά. Μου στάθηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Στην προηγούμενη δεκαετία ξαναήρθαμε πιο κοντά, είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Η Ελένη είναι η Ελένη που αγαπάμε όλοι. Είναι πάντα με μία ανοιχτή αγκαλιά και μια μεγάλη καρδιά. Οι αγαπημένες της συνταγές είναι πορτοκαλόπιτα και χταπόδι με μέλι»

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την συμπάθεια που του έχει είπε: «Ο Γιώργος είναι πολύ αληθινός, αυθεντικός. Θα δείξει τα νεύρα, την χαρά του. Ακόμα και τη διαολιά που θα κάνει θα τη δεις στο βλέμμα του. Γι’ αυτό τον αγαπώ, γιατί είναι αληθινός, είναι αυτό που είναι και κάποιους ανθρώπους τους αγαπάμε έτσι όπως είναι. Κάτι τον ενοχλεί προφανώς για να κάνει αυτά τα ξεσπάσματα», απαντά η γνωστή μαγείρισσα.

Σχετικά με την απόφαση της Φαίης Σκορδά να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 (δείτε τον πραγματικό λόγο), ανέφερε: «Για τη Φαίη το να πάει στον ΣΚΑΪ ήταν ένα βήμα που ρίσκαρε πολλά πράγματα. Τότε της είχα πει κι εγώ να το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το κάνει. Έχουν γράψει διάφορα για εμένα και τον ΣΚΑΪ. Εγώ μια χαρά πέρασα, μια χαρά τα βρήκα με όλους και όλα ήταν τέλεια».