«Ένιωσα άβολα που το είδα» - «Τα κάνει αυτά η Κατερίνα»: Τα σχόλια Μαγγίρα και Μακαλιά για την Καινούργιου

Τι βίντεο πρόβαλλαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένιωσα άβολα που το είδα» - «Τα κάνει αυτά η Κατερίνα»: Τα σχόλια Μαγγίρα και Μακαλιά για την Καινούργιου

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδης στην κάμερα της εκπομπής τους, I Love ΣουΚού σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και το πάνελ, σήμερα Κυριακή 26/11. Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, έκαναν έκαναν τη δική τους τοποθέτηση για όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος σχετικά με τις εκπομπές και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο Δημήτρη Μακαλιάς μάλιστα, δήλωσε πως ένιωσε άβολα, όταν προβλήθηκε απόσπασμα από την περσινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου είχε ρωτήσει ξεκάθαρα τον τότε συνεργάτη της αν αποχωρεί για να πάρει μεταγραφή στο Mega Καλημέρα.

Τα σχόλια Μαγγίρα - Μακαλιά

«Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θα έπρεπε να ξέρει ότι η ελληνική τηλεόραση δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ ωραιοποιημένη. Πολλές φορές είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε κάτι, είτε από ένα site, είτε από μία άλλη εκπομπή. Αυτό είθισται και νομίζω ότι πάντα θα συμβαίνει στην τηλεόραση γιατί δημιουργεί αυτή την ίντριγκα. Θέλεις να σου πω πόσες φορές με έχουν πάρει τηλέφωνο, μου έχουν κάνει προτάσεις, έχουμε βγει ραντεβού, τους λες ότι συμφωνείς, σου λένε "ωραία, θα επικοινωνήσουμε" και δεν σε παίρνουν ποτέ πίσω να σου πουν ότι δεν θα προχωρήσουμε;, δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν θα συμφωνήσω με το ότι το πρωινό του Star δεν τα πηγαίνει καλά, εφόσον συνεχίζει για δεύτερη χρονιά. Έχουν δείξει ότι πάνε καλά. Δεν ξέρω βέβαια γιατί το κανάλι έχει ένα κόλλημα να έχει πάντα ένα ζευγάρι εκεί, σε αυτό θα συμφωνήσω», ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Εγώ είχα ξεχάσει αυτό που είχε γίνει με την κυρία Καινούργιου, που του είπε στον αέρα αν φεύγει. Πιστεύεις ότι ο Στέφανος το περίμενε; Γιατί ένιωσα ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι να πει. Ένιωσα άβολα εγώ τώρα που το είδα, δεν το είχα ξαναδεί» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Με την Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάσει «Ε τα κάνει αυτά η Κατερίνα, τα λέει».

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Κωνσταντινίδη

«Έχω περάσει από όλα τα κανάλια δύο και τρεις φορές, θεωρώ ότι σε όλα έχω ανοιχτές πόρτες. Το να φύγω από τη νούμερο ένα εκπομπή σε τηλεθέαση της πρωινής ζώνης χωρίς να έχω κλείσει κάπου αλλού ήταν μία γενναία απόφαση. Έχω δικαίωμα στην εξέλιξη, δεν έχω τη νοοτροπία του δημόσιου υπαλλήλου», δήλωσε αρχικά στον Αλέξανδρο Ρούτα.

«Στεναχωρήθηκα όταν έφυγα από το πρωινό του Star, γιατί ήταν μία υπερπροσπάθεια και μία ομαδική δουλειά με δύο πολύ δυνατούς παρουσιαστές. Θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικο και δεν είναι τυχαίο που 3 χρόνια τώρα το Star δεν έχει καταφέρει να φτιάξει την πρωινή ζώνη που αφήσαμε εμείς», είπε για την εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου.