Πόζαραν στις κάμερες και μετά αντάλλαζαν "καυτά" φιλιά στο στόμα - Οι τρυφερές στιγμές Σιακαβάρα και Πλεύρη σε έξοδο τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πόζαραν στις κάμερες και μετά αντάλλαζαν

Μια ακόμη βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι μπορεί να έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας, ενώ και ο γιος του πολιτικού φαίνεται πως δεν συμφωνεί με τη σχέση αυτή (δείτε τις δηλώσεις του), εκείνο δεν πτοούνται και βιώνουν κάθε λεπτό του έρωτα του.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε δείπνο που είχαν και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Μάλιστα, πόζαραν στην κάμερα, ενώ στην συνέχεια αντάλλαξαν έναν "καυτό" φιλί στο στόμα.

Οι φωτογραφίες Σιακαβάρα - Πλεύρη

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα μάλιστα έδειχνε άκρως εντυπωσιακή επιλέγοντας μπλε σύνολο και συνδυάζοντας το με μια ακόμα εκκεντρική περούκα.

Κωνσταντίνος Πλεύρης  Τζόρτζια Σιακαβάρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης  Τζόρτζια Σιακαβάρα

Στα σκαριά ο γάμος

Την Τρίτη (7/11) είδαμε όσα είπε το ζεύγος στην κάμερα του Πρωινού, που ανέμενε έξω από ένα μαγαζί εστίασης, στο οποίο είχε πάει για να απολαύσουν το πρωινό του.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον κύριο Πλεύρη για το ταξίδι ''αστραπή'', που έκανε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα στην Αίγινα με εκείνον να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση, καθώς υπονοήθηκε, πως πήγαν σε κάποια εκκλησία για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

«Πότε πήγαμε στην Αίγινα; Έχω χρόνια να πάω στην Αίγινα. Πήγα στον Άγιο Παχούμιο. Τι επισημοποίηση κάναμε τα εγκαίνια του μοναστηριού; Εγκαινιάσαμε το μοναστήρι; Με βλέπετε εμένα να γίνομαι μοναχός;

Είναι χαριτωμένη η δημοσιογράφος! Πόσο χρονών είσαι; Να βρεις ένας 65 ετών, ό,τι πρέπει θα είναι! Πάμε στο γραφείο μου, που εκτός από το γραφείο μου έχουμε και ένα δωμάτιο....

Τα έχουμε παραγγείλει τα δαχτυλίδια, αλλά δεν τα έχουμε παραλάβει ακόμα! Κοιτάχτε θα προσπαθήσω να είναι κουμπάρος ο κύριος Κασσελάκης αν δεχτεί», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.