«Αν θες να πας μπροστά σε αυτή τη δουλειά, δεν...» - Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα δεν γίνεται"

«Την πιο σωστή κουβέντα είπε ο Γιώργος Λιάγκας...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Αν θες να πας μπροστά σε αυτή τη δουλειά, δεν...» - Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού στο

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, δε συνηθίζει να "μασάει" τα λόγια της, όπως έχει αποδείξει. Σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Καλύτερα δεν γίνεται", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, δε δίστασε να κάνει ένα σχόλιο όλο νόημα.

Με αφορμή το γεγονός, πως η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με ένα πολύ ωραίο video clip, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο χορευτής, Χάρης Συντζάκης, θυμήθηκε η παρουσιάστρια τη δική της χορευτική εμπειρία μαζί του. Το 2015 στο γνωστό παιχνίδι χορού "Dancing with the Stars" του ΑΝΤ1, είχε κάνει μία πολύ θεαματική guest εμφάνιση η παρουσιάστρια με παρτενέρ εκείνον.

Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ, προβλήθηκε στην εκπομπή το απόσπασμα από αυτή της την εμφάνιση και εκεί ένα σχόλιο της Ναταλίας Αργυράκη πυροδότησε μια έντονη τοποθέτηση από την πλευρά της οικοδέσποινας.

Η "σπόντα" της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται"

«Έλα το πιο ωραίο κομμάτι χόρεψες, τέλειο», ανέφερε μετά την προβολή του αποσπάσματος η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας. «Η ευγένεια της Ναταλίας, "το πιο ωραίο τραγούδι χόρεψες". Γιατί τι να πει; Τι καλή που ήσουν; Αφού ξέρω, πως δεν ήμουν πολύ καλή», εξήγησε εκείνη με απόλυτη ειλικρίνεια και εύθυμη διάθεση.

«Την πιο σωστή κουβέντα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, δε χρειάζεται να έχεις αυλές, δεν είναι καλό (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει). Μην έχεις δίπλα σου ποτέ, αν θες να πας μπροστά, ανθρώπους που σου λένε μόνο τα καλά. Πρέπει να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σου επισημαίνουν τα λάθη σου», κατέληξε η παρουσιάστρια με πολύ νόημα.