«Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια...» - Η δήλωση όλο νόημα της Μαριάντας Πιερίδη μετά την κρίση στο γάμο της με τον Κατριβέση

Ποιες οι σχέσεις τους σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια...» - Η δήλωση όλο νόημα της Μαριάντας Πιερίδη μετά την κρίση στο γάμο της με τον Κατριβέση

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, έκανε δηλώσεις τη Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια που φέτος θα έχει και πάλι το ρόλο της παρουσιάστριας στο OPEN, μίλησε για τη σχέση της με την Ναταλί Κάκκαβα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και μια ατάκα όλο νόημα μετά την κρίση στο γάμο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη

«Τέσσερις κυρίες, καθεμία έχει διαφορετική προσωπικότητα και θα τη βάζω πάνω στη δική της στήλη στην εκπομπή» ανέφερε αρχικά για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει.

«Πήρα αγκαλιά τον Τριαντάφυλλο γιατί είχε την πρεμιέρα του και δεν πήγα. Λάθος κάνω ακόμη το όνομα της Ναταλί Κάκκαβα γιατί την ξαδέρφη μου στην Κύπρο την λένε Νάταλι και μου βγαίνει αυθόρμητα. Όχι είμαστε μια χαρά, θέλω να πιστεύω δηλαδή», απάντησε στη συνέχεια για τη σχέση της με την Ναταλί Κάκκαβα μετά τις περίεργες δηλώσεις που είχαν προκαλέσει σάλο.

Σχετικά με τον σύζυγό της και την κρίση που πέρασαν: «Αισθάνεται πολύ σίγουρος για μένα ο σύντροφός μου, ξέρει τι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Ό,τι έρχεται έτσι χύμα, έτσι πρέπει. Αυτή είναι η δική μου άποψη! Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια. Να προσέχετε για να μας έχετε», είπε σχολιάζοντας και την περιβόητη συνέντευξη της στο Super Κατερίνα.

Οι δηλώσεις του Κατριβέση

Ο σεφ, αν και δεν συνηθίζει να παραχωρεί δηλώσεις και να μιλά στις κάμερες, έκανε μια εξαίρεση σε αυτή του Happy Day σε βραδινή του έξοδο, και με τον τρόπο του, επιβεβαίωσε με τη σειρά του τις φήμες περί επανασύνδεσης. Όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια, δηλαδή και όσα γράφονται, απάντησε: «Δεν ασχολούμαι, Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Με την σύζυγό μου μαζί κοιμόμαστε μαζί ξυπνάμε...».