«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συγκρίνει κάποιος...» - Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού στις δηλώσεις του Σπύρου Χαριτάτου

«Τα 4 χιλιάρικα, που λέει ο Σπύρος ενδεχομένως, να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός παρουσιαστής, Κώστας Τσουρός, συνηθίζει να παίρνει θέση στα θέματα της επικαιρότητας, και ιδιαίτερα, πλέον με το βήμα, που του έχει δοθεί από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, όπου είναι ο οικοδεσπότης της.

Αυτό επέλεξε να κάνει και σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, και με αφορμή ένα ρεπορτάζ, που προβλήθηκε για κάποιες δηλώσεις που έκανε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, Σπύρος Χαριτάτος, σε σχέση με τις τηλεοπτικές αμοιβές (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά για τα λεφτά που έπαιρνε), εξέφρασε τη δική του γνώμη.

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για τις τηλεοπτικές αμοιβές

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συγκρίνει κάποιος τον μισθό του με τον μισθό ενός άλλου. Μεγάλες αποκλίσεις πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες τις δουλειές. Εμένα με ενδιαφέρει πάντα τι παίρνω εγώ, το τι παίρνει ο άλλος δεν με αφορά.

Μακάρι να παίρνει και ο άλλος, μακάρι να παίρνω κι εγώ, μακάρι να παίρνουμε και όλοι μας. Το ότι όμως, κάποιος παίρνει ένα Χ ποσό, κι εγώ δεν το παίρνω, εμένα δεν με αφορά. Αν θέλω, και θεωρώ, ότι το αξίζω, θα το διαπραγματευτώ, επειδή εγώ το αξίζω, όχι, επειδή το παίρνει ο άλλος.

Να ξέρεις, τι γίνεται στην αγορά, αλλά να μην κάνεις σύγκριση. Τα 4 χιλιάρικα, που λέει ο Σπύρος ενδεχομένως, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 εκείνη την περίοδο, να ήταν όντως, λίγα λεφτά. Κάποιες εποχές στην τηλεόραση, υπήρχαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Έπρεπε να διαπραγματευτούν τον δικό τους μισθό, όχι να συγκρίνουν το τι παίρνει ο άλλος», σημείωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του, σε σχέση με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.