«Αγάπες μου!» - Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους, Πάρη μέσα από το τζακούζι

Κάτω από τη βροχή...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, και το δημοφιλές μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, με το γιο που απέκτησαν, τον Πάρη. Το ζευγάρι φαίνεται, ότι διανύει μία πολύ ωραία φάση μεταξύ τους και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι ίδιοι δεν παραλείπουν να μοιράζονται στιγμές τους από την οικογενειακή τους ευτυχία, με του διαδικτυακούς τους φίλους. Συνηθίζουν και οι δύο να αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, πρόσφατα η influencer ανέβασε ένα story στο Instagram, που είναι ε τον σύντροφό της στο σπίτι τους κα του κάνει διάφορα κομπλιμέντα, και του μιλάει με πολύ τρυφερά λόγια (δείτε εδώ το βίντεο).

Χθες, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, εκείνη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram ένα νέο στιγμιότυπο από την οικογενειακή της ευτυχία. Με όχι απλά ένα, αλλά με δύο βίντεο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, τον σύντροφό της και το γιο της, να είναι και οι τρεις μαζί σε ένα τζακούζι. Το συγκεκριμένο τζακούζι, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού τους, το οποίο το έχουν ενσωματώσει στο roof garden, που έχουν φτιάξει.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τζακούζι του σπιτιού τους, μαζί με τον μικρό Πάρη

Το γνωστό μοντέλο και η Influencer, σύντροφός του, αποφάσισαν χθες να περάσουν μερικές στιγμές οι τρεις τους στο τζακούζι του σπιτιού τους. Επειδή, η χθεσινή ημέρα, όμως ήταν ιδιαίτερα βροχερή, φαίνεται, πως αυτό ούτε τους απογοήτευσε, ούτε τους φόβισε, αντιθέτως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μάλλον έτσι το απόλαυσαν και περισσότερο. Εκείνη έγραψε πάνω στο βίντεο με πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο, «Αγάπες μου!».