Εκτός GNTM ο Γιώργος Καράβας - Είναι οριστικό

Κεραυνός εν αιθρία

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το γνωστό μοντέλο, Γιώργος Καράβας, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του στο reality μόδας "Greece’s Next Top Model", που παρουσιαζόταν από τη συχνότητα του Star, φαίνεται, ότι δε συνεχίσει την πορεία του σε αυτό, ούτε από τη θέση του κριτή, ούτε και από τη θέση του coach (δείτε εδώ τι είχε πει για τις σχέσεις συντελεστών του παιχνιδιού).

Το γεγονός έκανε γνωστό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής "ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ", που παρακολουθήσαμε σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Φεύγει από το GNTM ο Γιώργος Καράβας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το μοντέλο αποχωρεί οριστικά από το reality μόδας. Ο ίδιος θεωρεί πως χρειάζεται κάτι άλλο για να αναβαθμιστεί. Σκέφτεται λοιπόν να κάνει κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας ως παρουσιαστής.

Μάλιστα, την παρουσίαση του reality, φαίνεται, πως θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι αλλαγές του ΣΚΑΙ στο Μy Style Rocks και οι νέες προσθήκες

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος αναφορικά και με το θέμα της αποχώρησης ή της παραμονής της Σοφία Χατζηπαντελή στην εκπομπή.«Έχει πάρα πολύ ισχυρό συμβόλαιο που περιλαμβάνει και μίσθωση σπιτού» αναφέρει το ρεπορταζ.

Σχετικά με την διάρκεια του προγράμματος τη φετινή σεζόν λέγεται: «Είχε ακούστεί ότι θα πάει όλη τη σεζόν με δύο κύκλους back to back όμως αυτό δεν θα σημβεί.»

Ωστόσο αναμένονται και νέες προσθήκες ως guest για την ενίσχυση του προγράμματος καθώς το κανάλι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένο με τον μέσο όρο. (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε)

«Το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με guest κριτές. Είχε ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά ο οποίος απάντησε αρνητικά...Πρόταση-Κρούση έχει γίνει και στον Γιώργο Καράβα.»