«Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη μητρότητα

«Ήταν από αυτά που δεν πίστευα να συμβούν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τη μητρότητα

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, τα τελευταία χρόνια έγινε ευρέως γνωστή, όταν πρωτοστάτησε και μίλησε ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και έγινε σύμβολο για τον καλλιτεχνικό χώρο στο κίνημα του Metoo. Πρόσφατα, μάλιστα αποφάσισε μαζί με τον επί χρόνια σύζυγό της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, διατηρούν καλές επαφές μεταξύ τους, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη μικρή Θάλεια.

Σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και για την ηλικία της.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στο "Μαμά-δες"

«Είμαι πενήντα χρονών, είναι σημαντικό αυτά που έχω καλά να προσπαθήσω να τα διατηρήσω, αλλά από εκεί και πέρα μεγαλώνω, δεν γίνεται να μην φαίνεται.

Το κοριτσάκι μου είναι 7 ετών. Πάει δευτέρα δημοτικού. Είναι ένα πολύ χαρούμενο δευτεράκι. Η μητρότητα μου έδωσε πάρα πολλή υπομονή.

Ήταν από αυτά που δεν πίστευα να συμβούν. Όταν έκλεισα τα 41 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί. Ευτυχώς έγινε και απέκτησα τη Θάλεια, που την ήθελα πολύ.

Κάθε μέρα που τη βλέπω μου έρχεται πίσω ακριβώς αυτό, πόσο πολύ ήθελα τη Θάλεια.

Όλα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεται, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση. Ο χωρισμός είναι μία δύσκολη αλλαγή. Στην περίπτωση των γονιών μου δεν το αντιμετώπισαν καλά και αυτό ήταν που με τραυμάτισε. Προσπάθησα να το κάνω να μην με πονάει τόσο πολύ», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένη η αγαπημένη ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.