«Χρόνια πολλά αγάπη μου...» - Οι δημόσιες ευχές της Βίκυς Κάβουρα για το Γιώργο Τζαβέλλα

Ο ερωτάς τους μετράει ένα χρόνο...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, Βίκυ Κάβουρα, είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο με τον επιτυχημένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τζαβέλλα. Ήδη το ζευγάρι έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, φροντίζουν να περνούν αρκετό από το χρόνο τους μαζί. Μάλιστα, από όσα έχουν ανακοινωθεί, έχουν κάνει κιόλας το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ πως προχώρησαν).

Όπως έγινε γνωστό, από την ίδια, σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ο ποδοσφαιριστής γιορτάζει τα γενέθλιά του. Η ηθοποιός, δεν παρέλειψε να του ευχηθεί και δημοσίως μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χρόνια πολλά με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Οι δημόσιες ευχές της Βίκυς Κάβουρας στο Γιώργο Τζαβέλλα για τα γενέθλιά του

Με μία φωτογραφία από τις διακοπές τους στις Μαλδίβες, που είναι οι δυο τους αγκαλιασμένη ευχήθηκε χρόνια πολλά η γνωστή ηθοποιός στον αγαπημένο της. Στη δημοσίευση, που έκανε έγραψε «Χρόνια πολλά αγάπη μου... Μόνο χαρές».

κάβουρα σχέση

Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για την προσωπική της ζωή

«Είμαι υπερβολικά ευαίσθητη», είπε αρχικά αναφερόμενη στα ελαττώματά της, ενώ έπειτα απάντησε εάν θα ήθελε να αποκτήσει δική της οικογένεια: «Μ' αρέσει. Θέλω να ανήκω σε οικογένειες, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στη ζωή ενός ανθρώπου. Αλλά ξέρει ο Θεός πότε θα έρθει αυτό».

«Είμαι ζηλιάρα, αλλά όχι κατίνα. Έχουν φλερτάρει σύντροφό μου μπροστά μου και το αντιμετώπισα πάρα πολύ δυναμικά», δήλωσε έπειτα για τις σχέσεις της.

Και πρόσθεσε για το περιστατικό με τον δημοσιογράφο: «Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πανικοβλήθηκα και αντέδρασα λάθος όταν με ρώτησαν για την προσωπική μου ζωή. Εγώ φταίω, είμαι επιθετική, γιατί νιώθω τεράστια αμηχανία.. Θέλω να ρωτάνε με ευγένεια για τα προσωπικά μου, όπως ρωτάω κι εγώ, να υπάρχει ένα τακτ».

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν υπήρχαν, άπειρες φορές. Είναι άσχημο και υποτιμητικό για μία γυναίκα. Έχω πάρει τηλέφωνο και έχω βάλει δικηγόρο για να "σβήσουν" κάτι που δεν ισχύει.Δύσκολα είναι αυτά τα πράγματα όμως. Πλέον γελάω με αυτά που γράφονται για εμένα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Ρομαντικό δείπνο για τα γενέθλια της Κάβουρα με θέα τη θάλασσα - Έσβησε τούρτα με τον Τζαβέλλα στην Τουρκία