«Δεν είχα σκοπό....» - Αμήχανος ο Ηλίας Γκότσης για την αποκάλυψη του ''μυστικού'' γάμου του Γιώργου Πιλίδη

Η δημόσια εξομολόγηση για τη γκάφα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είχα σκοπό....» - Αμήχανος ο Ηλίας Γκότσης για την αποκάλυψη του ''μυστικού'' γάμου του Γιώργου Πιλίδη

Ο Ηλίας Γκότσης έδωσε το παρόν το Σάββατο 25/11 στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, που διοργάνωσε η Win Hellas με αφορμή την ημέρα για τη βία κατά των γυναικών με τον γνωστό γυμναστή να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day.

To απόσπασμα προβλήθηκε την Δευτέρα (27/11) με τον Ηλία Γκότση να αναφέρεται στον Γιώργο Πιλίδη και στον πρόσφατο γάμο του. Να τονίσουμε εδώ, πως ο γάμος έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο Γκότσης έκανε αναρτήσεις στα social media.

Έτσι λοιπόν διέρρευσε η είδηση για τον γάμο, όχι όμως και για την εγκυμοσύνη της συζύγου του Πιλίδη (δείτε εδώ) με τον Ηλία Γκότση να αναφέρεται στην ''γκάφα'', που καταλάθος έκανε.

Οι δηλώσεις του Ηλία Γκότση για τον γάμο του Γιώργου Πιλίδη

«Το έκανα καταλάθος, δεν είχα σκοπό. Ο Πιλίδης είναι από τα λίγα άτομα, που έχω επαφή από το Survivor. Τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Γιώργου Πιλίδη και της Όλγας Καρπουζίδου

Οι δυο τους, γενικότερα, έχουν επιλέξει να αφήνουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και στα social media τους είναι πολύ διακριτικοί (δείτε εδώ την ανάρτησή της για την είσοδό του στο Survivor All Star), γι' αυτό και δεν υπάρχουν πολλά στιγμιότυπα από το μυστήριο ή το γλέντι τους, ωστόσο ο Γκότσης δημοσίευσε στο δικό του προφίλ στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που χόρευαν τον χορό του Ησαΐα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα, με την πρώτη να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό βίντεο από τον πρώτο χορό τους.