«Ο χωρισμός είναι μία δύσκολη αλλαγή...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκας για το διαζύγιο που τη στιγμάτισε

«Όλα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεται, όταν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χθες, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, η αγαπημένη ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και παραχώρησε μία βαθειά εξομολογητική και πολύ συγκινητική συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό που την επηρέασε περισσότερο, αλλά και την έντονη επιθυμία της να γίνει μητέρα. Ενώ παράλληλα, αποκάλυψε την ηλικία της, λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της.

Υπενθυμίζουμε, πως πρόσφατα εκείνη και ο επί 10 χρόνια σύζυγός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη μικρή Θάλεια.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στο "Μαμά-δες" για το χωρισμό, που της άλλαξε τη ζωή

«Είμαι πενήντα χρονών, είναι σημαντικό αυτά που έχω καλά να προσπαθήσω να τα διατηρήσω, αλλά από εκεί και πέρα μεγαλώνω, δεν γίνεται να μην φαίνεται.

Το κοριτσάκι μου είναι 7 ετών. Πάει δευτέρα δημοτικού. Είναι ένα πολύ χαρούμενο δευτεράκι. Η μητρότητα μου έδωσε πάρα πολλή υπομονή.

Ήταν από αυτά που δεν πίστευα να συμβούν. Όταν έκλεισα τα 41 έβλεπα παιδιά και έκλαιγα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω παιδί. Ευτυχώς έγινε και απέκτησα τη Θάλεια, που την ήθελα πολύ.

Κάθε μέρα που τη βλέπω μου έρχεται πίσω ακριβώς αυτό, πόσο πολύ ήθελα τη Θάλεια.

Όλα εξαρτώνται από το πώς συμπεριφέρεται, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση. Ο χωρισμός είναι μία δύσκολη αλλαγή. Στην περίπτωση των γονιών μου δεν το αντιμετώπισαν καλά και αυτό ήταν που με τραυμάτισε. Προσπάθησα να το κάνω να μην με πονάει τόσο πολύ», μαρτύρησε, φανερά συγκινημένη η αγαπημένη ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής.