«Πηδήξανε στον κήπο, μπήκανε τρεις από τη μπαλκονόπορτα και...» - Σκηνές θρίλερ για τον Ανδρέα Φουστάνο μετά την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του

«Πήραν χρήματα, κάποια ρολόγια και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Επί Τόπου (δείτε εδώ) μιλώντας για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του πριν από 12 χρόνια με το απόσπασμα να προβάλλεται τη Δευτέρα (27/11) στο Happy Day.

Στιγμές φρίκης είχε ζήσει ο γνωστός πλαστικός χειρούργος τονίζοντας, πως έχει και εκείνος με την σειρά του ευθύνη για το συμβάν, καθώς συνήθιζε να αφήνει τα παράθυρα του ανοιχτά σε μία εποχή, που οι ληστείες μάστιζαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ανδρέας Φουστάνος μιλάει για τη ληστεία πια με άνεση και χιούμορ τονίζοντας, πως μία τόσο δύσκολη στιγμή καλό είναι να τη θυμάσαι πιο ήρεμα παρά να κουβαλάει κανείς το τραύμα.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Φουστάνου για τη ληστεία στο σπίτι του

«Ήταν αργά τοι βράδυ κατά τη μία, έχω και εγώ ευθύνη για αυτό, γιατί καθόμουν με ανοιχτό παράθυρο, μια εποχή, που είχαν γίνει πολλά συμβάντα. Πηδήξανε στον κήπο και μπήκανε από την μπαλκονόπορτα, τρεις ένοπλοι και με ακινητοποίησαν. Έκαναν μία βόλτα μέσα στο σπίτι και έψαξαν.

Πήραν χρήματα και κάποια ρολόγια και με άφησαν δεμένο και έφυγαν. Προσπάθησα και πήγα σε ένα ντουλάπι, όπου είχα ένα κοφτήρι, εργαλείο και έκοψα τα τάι ραπ, που μου είχαν δέσει στα χέρια και πήρα την αστυνομία.

Τέτοιες καταστάσεις ή τις ξεπερνάν με χιούμορ ή τις κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Ούτε με κακοποίησαν, ούτε τίποτα. Ήταν πολύ προσεκτικοί, μου έκαναν πολύ εντύπωση, ήταν πολύ επαγγελματίες», είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.