«Έχουν ανοίξει στόματα και δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση...» - "Κόλαφος" η Ελεονώρα Μελέτη στο "Mega Καλημέρα"

«Το θέμα δεν είναι να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχουν ανοίξει στόματα και δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση...» -

Η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την κακοποιητική συμπεριφορά, που έλαβε κατά τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση (δείτε εδώ τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της), και έχει δείξει, πως παρόλο, που έχει προχωρήσει τη ζωή της, αυτό είναι ένα αγκάθι που την πληγώνει και την ενοχλεί μέσα της.

Σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή, "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, του επιτυχημένου δημοσιογράφου, Αντώνη Σρόιτερ, στις οποίες αναφέρθηκε σε περιστατικά και βίας στο χώρο της τηλεόρασης (δείτε εδώ τι είπε), που η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι οικοδέσποινα, δε δίστασε να πάρει θέση και να εκφραστεί με έντονο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις διαστάσεις και το αντίκτυπο που είχε το κίνημα του Metoo, στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για το τηλεοπτικό Metoo

«Έχουν ανοίξει στόματα, αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν άνοιξε μύτη μετά. Το θέμα δεν είναι να ανοίγουν τα στόματα στην τηλεόραση, το θέμα είναι να ανοίγουν τα στόματα σε αυτούς που πρέπει να κάνουν κινήσεις, για να διορθωθούν μετά καταστάσεις, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί. Έχουν ανοίξει στόματα και δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση... Αυτή η συζήτηση εμένα με “ανάβει” και δεν θέλω να χαλάσω την ωραία χριστουγεννιάτικη διάθεση που έχω», αποκρίθηκε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής, η αγαπημένη παρουσιάστρια, για την τροπή, που πήρανε τα πράγματα.

Να σημειώσουμε επίσης, πω οι συνεργάτες της, ισχυρίστηκαν, πως δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση στις καταγγελίες που έγινε στο χώρο της υποκριτικής, και δε στο θέατρο. Με αποτέλεσμα, ο κόσμος της τηλεόρασης να μείνει στην αφάνεια και τα άτομα με την κακοποιητική συμπεριφορά, να μείνουν αλώβητα στο πέρασμα του χρόνου.