«Δεν μιλάω ελληνικά...» - Η αντίδραση της Σοφίας Χατζηπαντελή σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον στο My Style Rocks

Μπήκε σε ταξί και έφυγε...

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν μιλάω ελληνικά...» - Η αντίδραση της Σοφίας Χατζηπαντελή σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον στο My Style Rocks

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες για τον αν θα συνεχίσει να βρίσκεται η όχι η Σοφία Χατζηπαντελή στο My Style Rocks, με τις φήμες να "οργιάζουν" το τελευταίο διάστημα για πιθανή αποχώρηση του γνωστού μοντέλου από το show μόδας του ΣΚΑΙ.

Το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του καναλιού, οι οποίοι δεν επιβεβαίωσαν την είδηση, αναφέροντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει μία τέτοια συζήτηση. Ωστόσο ακόμη δεν έχει ανανεωθεί κάποιο συμβόλαιο από τους τρεις κριτές, έτσι δεν μπορεί να βρίσκεται κανείς εκτός σταθμού. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχουν τα εορταστικά επεισόδια του ριάλιτι μόδας που θα προβάλλονται μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου (δείτε εδώ περισσότερα).

Η αντίδραση της Σοφίας Χατζηπαντελή μπορστά στις κάμερες

Η κάμερα του Breakfast@star, εντόπσε το γνωστό μοντελό προκειμένου να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον αν τελικά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή απέφυγε να απνατήσει: «Δεν μιλάω ελληνικά συγγνώμη» είπε και μπήκε μέσα σε ένα ταξί. Το απόσππασμα προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/11.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το My style rocks

Σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν απο λίγες ημέρες για το θέμα, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε στο Happy Day: «To αν θα είναι η Σοφία στο δεύτερο κύκλο θα απαντήσει ο ΣΚΑΙ. Το θεωρώ άκομψο να λέμε για πράγματα που μπορεί να αλλάξουν όταν ένα πρόγραμμα είναι στον αέρα. Δεν θα κάνω καμία δήλωση. Δεν ξέρω καν αν θα αλλάξει»

Όταν την ρώτησαν για την φετινή χρονιά που είναι αρκετά δύσκολη λόγω των πολλών προγραμμάτων που έχουν βγει στον αέρα, είπε: «Την φετινή τηλεοπτική χρονιά την βλέπω δύσκολη. Σου δημιουργεί κόμπο στο στομάχι».

«Οι εκπομπές φτιάχνουν θέματα για αυτό και έχει αρχίσει νωρίς το γαϊτανάκι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ», είπε σε άλλο σημείο για τα ρεπορτάζ που μιλάνε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Μου έχει τύχει να μάθω το τηλεοπτικό μου μέλλον από συντάκτες και όχι από το κανάλι μου ήμουν», ανέφερε επίσης.

Τι έχει επιθυμήσει στην τηλεόραση; «Το μοναδικό πράγματα που επιθύμησα στα 20 χρόνια που κάνω τηλεόραση είναι να κάνω μια αλλαγή και την έκαναν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν το γνωρίζω, αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι καλά και αυτό φαίνεται», εξομολογήθηκε.

Για το αν τελειώνει το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΙ, απάντησε: «Δεν αποκαλύπτω ποτέ τους όρους του συμβολαίου μου και πότε λήγει. Είμαι μια χαρά».