Σοφία Χατζηπαντελή: Όλη η αλήθεια για την έντονη συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες My Style Rocks - Η πρώτη αντίδρασή της

Η απάντηση του σταθμού για το συμβόλαιό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ήταν δεδομένο ότι με την είσοδό της στο My Style Rocks θα προκαλούσε πανικό, αφού είναι μία έντονη προσωπικότητα που δεν μπαίνει σε καλούπια. Όταν μιλάμε για το show μόδας του ΣΚΑΪ, είναι δύσκολο να μην αναφερθούμε στο όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή, καθώς έχει την τάση να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αρχικά στα social media και εσχάτως με διάφορα σενάρια που την θέλουν εκτός καναλιού από τη νέα χρονιά.

Για το θέμα ρωτήθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες το απόγευμα της Τετάρτης, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις παραπέμποντας τους ρεπόρτερ στους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ για περισσότερες λεπτομέρειες. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι δήλωσε. Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε και μέσα από το Happy Day, με το ρεπορτάζ της εκπομπής να αναφέρει ότι είναι ειλημμένη η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία του καναλιού με το μοντέλο, καθώς και ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν πετώντας τα προϊόντα μακιγιάζ που της έφερναν.

Τι αναφέρει η πλευρά του ΣΚΑΪ

Σοφία Χατζηπαντελή
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Το youweekly.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του καναλιού, που ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν την είδηση, αναφέροντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει μία τέτοια συζήτηση. Όπως συμπληρώνουν, ακόμα δεν έχει ανανεωθεί κάποιο συμβόλαιο από τους τρεις κριτές, και άρα δεν γίνεται κάποιος από τους τρεις να βρίσκεται ήδη εκτός ΣΚΑΪ. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχουν τα εορταστικά επεισόδια του My Style Rocks, που θα προβάλλονται μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, ενώ πολύ σύντομα θα ρίξει «αυλαία» ο πρώτος κύκλος.

Τότε είναι που θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το επόμενο My Style Rocks, που θα ξεκινήσει λίγες εβδομάδες μετά, και είναι άγνωστο αν θα έχει τα ίδια μέλη στην κριτική επιτροπή ή αν θα υπάρξουν αντικαταστάσεις. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποιο ραντεβού που αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Όσον αφορά τη συμπεριφορά της backstage, επίσης δεν ακούστηκε κάποιο σοβαρό παράπονο. Το youweekly.gr επικοινώνησε επίσης με την Σοφία Χατζηπαντελή, που ωστόσο δεν έκανε κάποιο σχόλιο.