«Ας βάλουμε μία τελεία! Τελείωσε αυτό, πάει...» - Ο εκνευρισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα (27/11) με την δημοσιογράφο να ερωτάται για μια ακόμη φορά για τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Γενικότερα η Βαλαβάνη έχει δείξει, πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το παρελθόν της, ωστόσο φαίνεται, πως στο σημείο αυτό μετά τις τόσες πολλές ερωτήσεις για εκείνον έχει αρχίζει να κουράζεται, βάζοντας μια άνω τελεία.

Είναι επίσης γνωστό, πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει φτιάξει τη ζωή της μετά τον Βασάλο με τον Γρηγόρη Μόργκαν (δείτε εδώ τι είπε δημόσια για τον σύντροφό της), συνεπώς είναι άκομψο και για εκείνον για μιλάει συνέχεια για τον πρώην της.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τις ερωτήσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά όμως. Η απιστία αφορά το παρελθόν, το μέλλον όχι να ξέρετε. Ας βάλουμε μια τελεία, η απιστία αφορά στο παρελθόν.

Νομίζω, πως πρέπει να βάλω ένα φρένο για ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ότι αφορά εμένα. Ήταν αυτό, που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω και χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να σταματήσουμε να αναφερόμαστε γενικότερα στον Κωνσταντίνο. Τελείωσε αυτό, πάει, έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή, μέχρι εκεί», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η εξομολόγηση της Βαλαβάνη για τη σχέση της με νεότερο άνδρα

«Εγώ ταυτίστηκα μια φορά, και δεν ξανάγινε ποτέ! 8 χρόνια ήταν εμένα μικρότερός μου. Δε θυμάμαι, πόσο χρονών ήμουν, ήταν πολύ παλιά. Πάντα ήταν μικρότεροι λίγο, τώρα που το σκέφτομαι. Στην αρχή δεν το ήξερα, αλλά μετά γλυκάθηκα! Και σιγά σιγά μίκραινε η διαφορά. Έπεφτα πιο κάτω αλλά τώρα, το ανεβάσαμε!», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή αθλητικογράφος.