Το βλέμμα του τα "λέει" όλα - Η αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη στο τσιφτετέλι της Δέσποινας Βανδή

Δείτε το βίντεο στο Tik Tok

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Το βλέμμα του τα

Πιο ερωτευμένος από ποτέ είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή και αυτό είναι κάτι που "φωνάζει" από χιλιόμετρα. Ο αγαπημενος ηθοποιός βρίσκεται σχεδόν κάθε βράδυ το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και δεν "παίνρνει" τα μάτια του από πάνω της (δείτε εδώ φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Νέα Υόρκη).

Η αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη στον χορό της Δέσποινας Βανδή

Οι θαμώνες του μαγαζιού, το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι, με το ζευγάρι να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και στα social media. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο Tik Tok, στο όποιο η Δέσποινα Βανδή αφιερώνει μαζί με ένα τσιφτετέλι το τραγούδι Ya Habibi, στον αγαπημένο της. Το βλέμμα του Βασίλη Μπισμπίκη τα "λέει όλα" ενώ τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι απολαυστικά.

Δείτε εδώ:

Τι ισχύει για το ενδεχόμενο γάμου Βανδή - Μπισμπίκη

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: