Με δερμάτινο παλτό και εμπριμέ μπλούζα: Η χαλαρή βόλτα της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή στη Μύκονο

Μαζί τους και ο γιος τους...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή και πολύ επιτυχημένη ιατρός, Νατάσα Παζαΐτη, είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο κοινό. Είναι ένα ζευγάρι, το οποίο, όπως έχουν οι ίδιοι δηλώσει έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στη σχέση τους, αλλά αυτό δεν τους έχει εμποδίσει να περνάνε χρόνο μαζί και να έχουν καταφέρει μετά την πάροδο του χρόνου να κρατάνε ισορροπίες.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, δίδυμα, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη. Πλέον, τα παιδιά τους έχουν ενηλικιωθεί και πολλές φορές τους συνοδεύουν στις δημόσιες εμφανίσεις (δείτε εδώ την πρόσφατη οικογενειακή τους δημόσια εμφάνιση). Πριν λίγες ημέρες, φαίνεται, πως πραγματοποίησαν ακόμα μία τέτοια εμφάνιση. Αυτή τη φορά στο νησί της Μυκόνου. Μαζί τους βρέθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος.

Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο πέρασαν η Νατάσσα Παζαΐτη, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο γιος τους Αλέξανδρος

Το ζευγάρι και το παιδί τους "έπιασε" ο τηλεοπτικός φακό του "Mykonos Lin TV" να περπατάνε στους δρόμους του κοσμικού νησιού του Αιγαίου. Λίγο αργότερα, συναντήθηκαν με πολίτες του νησιού και αφού τους χαιρέτησαν εγκάρδια, κάθισαν μαζί τους σε εστιατόριο, για να δειπνήσουν.

Η σύζυγος του πολιτικού επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα εμπριμέ στυλ πουκαμισιού εμπριμέ μπλουζάκι, και ένα μαύρο δερμάτινο παλτό. Το σύνολό της, αλλά και η ίδια έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τι είχε πει σε συνέντευξή της η Νατάσα Παζαΐτη για την οικογενειά της;

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε η Νατάσα Παζαΐτη, και αναφέρθηκε στην οικογένειά της.

Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος της ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά και έχασα τις στιγμές τους. Τα παιδιά μου κατά την διάρκεια της ειδικότητας μου με ρωτούσαν πότε θα γυρίσω σπίτι γιατί έλειπα ώρες. Τώρα που μεγάλωσαν, θαυμάζουν τις θυσίες που έχω κάνει με τη δουλειά μου. Είμαι καλό παράδειγμα για εκείνα. Μου έχουν συγχωρήσει ότι έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι».