«Θα το πω, γιατί εγώ τα λέω! Ήρθε εντολή από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για τα αντίποινα σε πασίγνωστη τραγουδίστρια

«Μας έκαναν σκουπίδια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα το πω, γιατί εγώ τα λέω! Ήρθε εντολή από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για τα αντίποινα σε πασίγνωστη τραγουδίστρια

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε πρόσφατα μία σπάνια συνέντευξη στα κανάλια, κατά την οποία μιλούσε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δει στον χώρο της τηλεόρασης, ιδιαίτερα απέναντι σε γυναίκες, και όσα αντιμετώπισε και ο ίδιος στο ξεκίνημά του (δείτε την εδώ), ανοίγοντας μία μεγάλη συζήτηση στο πλατό του OPEN και στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, το πρωί της Δευτέρας 27/11.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρήκε την αφορμή να αποκαλύψει για πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από το εμπάργκο που είχε στήσει ραδιοφωνικός σταθμός σε βάρος της Μαρινέλλας τη δεκαετία του ’90.

Η σπάνια αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Εγώ έχω δει άνθρωπο, ο οποίος είχε εξουσία, να θέλει να ξεσπάσει τόσο πολύ σε αυτόν που του έκανε την επίθεση στο γραφείο, που του άρπαξε το κομπιούτερ και το πέταξε από το παράθυρο. Φανταστείτε, δηλαδή, το μέγεθος της επιθετικότητας αυτού του προσώπου. Είναι το πιο ακραίο που μπορώ να πω. Έχω δει αμέτρητα, απλά δεν ανοίγουν στόματα», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Έχουν φύγει τασάκια στο κεφάλι, έχουν πέσει χαστούκια, έχουν γίνει διάφορα. Εγώ μιλάω στο δημοσιογραφικό κομμάτι», είπε με τη σειρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Γινόταν της τρελής! Εγώ και ο Ποσειδώνας είμαστε οι δύο παραγωγοί του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 που, όταν ήρθε μία εντολή άνωθεν, επειδή κρίναμε ότι ήταν σωστή, την ακολουθήσαμε. Ξέρεις τι bullying φάγαμε τότε; Ήμασταν οι μικρότεροι στην ομάδα».

Και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πήρε ξανά τον λόγο και εξήγησε όλο το παρασκήνιο: «Θα το πούμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται. Ήρθε μία σημαντική εντολή από ψηλά, από την πιο πάνω διοίκηση, να κοπεί μία τεράστια, σημαντικότατη τραγουδίστρια. Εμείς είπαμε τότε ως πιτσιρίκια ότι οκ, σεβόμαστε την άποψη της διοίκησης και μας έκαναν σκουπίδια και τους δύο.

Ήταν η Μαρινέλλα, έπρεπε να κοπεί για λόγο προσωπικό… Θα το πω, γιατί εγώ τα λέω. Αρνήθηκε η Μαρινέλλα τότε να τραγουδήσει στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τα αντίποινα ήταν να κοπεί από το ραδιόφωνο. Εμείς, παρότι διαφωνούσαμε, είπαμε ως επαγγελματίες ότι το δεχόμαστε και βγήκαν δημοσιογράφοι τότε και μας έκαναν σκουπίδια.

Εγώ τότε έβλεπα το περιοδικό Ένα του Κοσκοτά και την Ελευθεροτυπία να γράφουν "ποιο είναι αυτό το πιτσιρίκι που κάνει ότι του πει η διοίκηση;". Ναι, ρε φίλε, θα το δεχτώ, γιατί είμαι επαγγελματίας και δεν έχω και να φάω. Τότε ξεκίναγα από το απόλυτο μηδέν. Εγώ έχω υπάρξει κότα, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχω ξεσαλώσει, γιατί ξεκίνησε από το -3. Ήταν θέμα επιβίωσης», σημείωσε.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος Πρωινό Σουσού