Στολίστηκε με λευκές και ασημί μπάλες το πλατό του TLive: «Έρχονται τα Χριστούγεννα» - Η διαφορετική έναρξη της Τατιάνας Στεφανίδου

Μπήκε στο γιορτινό κλίμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στολίστηκε με λευκές και ασημί μπάλες το πλατό του TLive: «Έρχονται τα Χριστούγεννα» - Η διαφορετική έναρξη της Τατιάνας Στεφανίδου

Σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, οι περισσότερες εκπομπές βγήκαν στον αέρα με διαφορετικά πλατό, στολισμένα με έλατα, φωτάκια και χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπαίνοντας στο κλίμα των εορτών (δείτε εδώ τον στολισμό στο Super Κατερίνα). Έτσι, λοιπόν, και η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε στο T-Live του ALPHA δίπλα από το δέντρο της εκπομπής, με μία άλλη διάθεση, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές.

Είχε ντυθεί, μάλιστα, στα λευκά, ταιριάζοντας το σύνολό της με τις ασημί και λευκές μπάλες που βρίσκονται στο δέντρο, το αστέρι στην κορυφή αυτού, αλλά και τα δώρα που έχουν τοποθετήσει οι συνεργάτες της από κάτω για να δημιουργήσουν μία πιο "ζεστή" ατμόσφαιρα.

Αυτό είναι το στολισμένο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου στο T-Live

«Ε, ναι, λοιπόν, φίλες και φίλοι. Την Παρασκευή έχουμε 1η του Δεκέμβρη. Μπαίνουμε στον πιο όμορφο, γιορτινό και τρυφερό μήνα του έτους. Έρχονται τα Χριστούγεννα. Στολίσαμε και εμείς εδώ το στούντιο μας. Καλή εβδομάδα να έχετε. Έπιασε και λίγο κρύο...», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το σπίτι της παρουσιάστριας και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει στολίσει ακόμη στο σπίτι της, ωστόσο πάρτε μία γεύση από αυτό!

Η Τατιάνα Στεφανίδου - δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της - και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρμπεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος