Μεταφέρει τα υπάρχοντά στης στο Σπίτι του Ηθοποιού - Τι συμβαίνει στη ζωή της Άννας Φόνσου μετά την έξωση από το διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Η εξομολόγηση για τον έρωτα της ζωής της: «Του έκανα πρόταση γάμου έξω από το Δαφνί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μεταφέρει τα υπάρχοντά στης στο Σπίτι του Ηθοποιού - Τι συμβαίνει στη ζωή της Άννας Φόνσου μετά την έξωση από το διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε την Δευτέρα 27/11 η Άννα Φόνσου. Η αγαπημένη ηθοποιός πριν από λίγους μήνες αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της στο Κολωνάκι και για την περιπέτειά της αυτή μίλησε αναλυτικά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή της λίγο μετά το συμβάν).

Μάλιστα, ανακοίνωσε πως αποφάσισε να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού, εξηγώντας πως κατέληξε σε αυτή την απόφαση, μετά την έξωση και την μετακόμιση σε άλλο σπίτι, σε εντελώς διαφορετική περιοχή από αυτή που είχε συνηθίσει.

Όλη η αλήθεια για τη ζωή της Άννας Φόνσου μετά την έξωση από το σπίτι της στο Κολωνάκι

«Φέτος μου έχουν συμβεί πολλά. Μένω 50 χρόνια σε μια πολυκατοικία στο Κολωνάκι. Μία μέρα κατεβαίνω κάτω και είχαν αναστατωθεί όλοι, γιατί είχαν έρθει να βάλουν πετρέλαιο, αλλά δεν μπορούσαν γιατί κουνιόντουσαν τα θεμέλια της πολυκατοικίας. Φωνάζουν έναν μηχανικό και λέει "αυτή η πολυκατοικία θα πέσει". Έστειλε στην πολεοδομία και μας είπαν ότι σε 20 μέρες έπρεπε να αδειάσει. Φύγαμε 22 οικογένειες και τώρα την φτιάχνουν. Ελπίζω σε ένα χρόνο να είναι έτοιμη, αλλά εγώ τι έπαθα...

Πάνω στην απελπισία μου βρίσκω ένα σπίτι στην οδό Σόλωνος, μου άρεσε, μου θύμιζε παλιό κινηματογράφο. Το έχετε καταλάβει, είμαι πολύ επιπόλαια. Περνάει καλοκαίρι και τώρα κρύωνα. Δεν έχει καλοριφέρ και λέω “α, και δίνω τόσα λεφτά, δεν είμαστε με τα καλά μας” και έψαχνα να βρω το καλοριφέρ λες και το έκρυψαν κάτω από το κρεβάτι. Πάμε στο ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ, γιατί κρύωνα. Λέω στον άνθρωπο που το νοίκιασα ότι θα φύγω γιατί θα αρρωστήσω και την 1η του μηνός θα πάω να μείνω στο Σπίτι του Ηθοποιού», είπε.

Δείτε επίσης: «Να παρακαλάτε να πεθάνω γρήγορα» - "Κόλαφος" η Άννα Φόνσου! Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ο μεγάλος της έρωτας και η πρόταση γάμου έξω από το Δαφνί

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Έχω σκεφτεί ποιος είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, αλλά δεν θέλω να πω το όνομά του. Δεν ήθελε να με παντρευτεί. Ήταν ο μόνος που ήθελα να παντρευτώ. Μάλλον με θεωρούσε επιπόλαια. Τα είχε όλα! Δεν είναι γνωστός. Ήταν γιατρός, ήταν συγγραφέας, ήταν χαριτωμένος, ήταν πολύ μορφωμένος. Με έβαλε σε άλλους δρόμους, στους δρόμους της γνώσης, πολύ πιο ουσιαστικούς. Δεν ήταν σπασίκλας. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που του έκανα πρόταση γάμου και ήμασταν στο Δαφνί και μου λέει "Σε ωραίο μέρος μου το είπες, να σε βάλουν και μέσα". Μόλις μου είπε "όχι", του είπα "Σταμάτα. Πάρε τη βαλίτσα σου και κατέβα από το αυτοκίνητό μου" και έφυγα. Χωρίσαμε, παντρεύτηκε μία φίλη μου μετά, μου είχε περάσει, παντρεύτηκα τον Τάκη εγώ μετά, και γίναμε φίλοι».

Για τον γάμο της με τον Τάκη που ήταν ένας από τους έρωτές της, δήλωσε: «Είχαμε χωρίσει χωρίς διαζύγιο. Μου έλεγε ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί. Ούτε εγώ ήθελα. Και εγώ και ο Τάκης αναρωτηθήκαμε γιατί χωρίσαμε. Μια φορά τσακωθήκαμε και του λέω "Δεν θέλω να σε ξαναδώ" και μου λέει “Κάνε αυτό που θέλεις”. Και έφυγα, δεν ξαναγύρισα. Σέβομαι πολύ τον γάμο και τα παιδιά. Τώρα κατάλαβα ότι η οικογένεια είναι πολύ σοβαρό πράγμα και εγώ δεν είχα τα κατάλληλα προσόντα. Δεν θα μπορούσα να είμαι παντρεμένη. Πρέπει να είσαι αφοσιωμένη».

Και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Οι άντρες που παντρεύτηκα τους άρεσε ο χαρακτήρας μου, η τρέλα μου. Ο Τάκης ήθελε να είμαστε συνέχεια οι δυο μας, με είχε εκνευρίσει. Παλιά είχα μπλέξει με άντρες που τους άρεσε η κοσμική ζωή. Εμένα μου άρεσαν τα μπουζούκια ή η κλασσική μουσική».