Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση ανθρωπιάς από την Βρισηίδα Ανδριώτου - Χιλιάδες οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σε μία κίνηση ανθρωπιάς προέβη η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like και σχόλια αποθέωσης μέσα σε λίγα λεπτά, κάτω από την ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η μελαχρινή Influencer και πρώην παίκτρια του Survivor 5 και του Survivor All Star εξήγησε πως επιθυμία της είναι να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με χρόνιες πληγές ή ανοιχτές πληγές, εγκαύματα και διαβητικό πόδι, γι' αυτό και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί της προκειμένου να τους αναλάβουν και να τους περιθάλψουν εντελώς δωρεάν οι συνεργάτες της. Μάλιστα, παρουσίασε και ζωντανό παράδειγμα, τον κύριο Νίκο, που παρουσίασε μεγάλη βελτίωση στο τραύματα του, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης: «Έχω φτάσει 27 χρονών! Το έκανα για να...» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου "έσπασε" τη σιωπή της για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η κίνηση ανθρωπιάς της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η έκπληξη του Σπύρου Μαρτίκα που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα

Μέσα από ένα instagram stοry, που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας στον προσωπικό του λογαριασμό την Τετάρτη 19/7 μοιράστηκε με τους ακόλουθους του μια πολύ συγκινητική στιγμή, που έζησε με την καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι περνάει όλα τα όμορφα αλλά και τα λιγότερο όμορφα με τον έναν να είναι στο πλευρό του άλλου. Έτσι λοιπόν παρέλαβαν μαζί ένα δώρο, που έφτιαξε το fanclub της Ανδριώτου, για τους δύο τους.

Η Βρισηίδα βλέποντας ένα λεύκωμα από τις στιγμές της στο Survivor με τον Σπύρο ξέσπασε σε κλάματα θυμούμενη όσα δύσκολα πέρασε για να γνωρίσει εν τέλει τον έρωτα της ζωή της (δείτε εδώ την τρυφερή σχέση του Μαρτίκα με την πεθερά του).

«Είναι κάτι πολύ όμορφο...εδώ πέρα λέει για την ιστορία μας και συγκινήθηκα. Μου βγήκαν αναμνήσεις και συναισθήματα από το Survivor που περάσαμε μαζί..πόσο πολύ πόνεσα, πόσο πολύ δύσκολο ήταν, αλλά βρήκα εσένα», είπε συγκινημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.