«Έχω φτάσει 27 χρονών! Το έκανα για να...» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου "έσπασε" τη σιωπή της για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Ποτέ δεν έχω κάνει κακή δήλωση για κανέναν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω φτάσει 27 χρονών! Το έκανα για να...» - Η Βρισηίδα Ανδριώτου

Πολλές είναι οι κόντρες στην ελληνική showbiz! Μετά την Κατερίνα Καινούργιου με την Φαίη Σκορδά, η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε λίγο θα μιλήσουν μέσω δικηγόρων. Με την κόντρα τους να έχει ξεκινήσει επί Survivor λόγω του Σπύρου Μαρτίκα, έφτασαν στο σημείο να μπουν ασφαλιστικά μέτρα.

Με αφορμή ένα σκηνικό σε επίδειξη μόδας (δείτε εδώ αποκλειστικό), η Βρισηίδα αποφάσισε να κινηθεί νομικά και έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην πρώην φίλη της, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να αναφέρει το όνομά της πουθενά, δεν μπορεί να την φωτογραφίσει οπουδήποτε και δεν επιτρέπεται να την πλησιάζει μετά από κάποια μέτρα. Το να καθίσουν, δηλαδή, στο ίδιο τραπέζι ακόμη και σε event είναι απαγορευτικό (δείτε αναλυτικά).

Σήμερα Παρασκευή 10/11 η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου και για πρώτη φορά μίλησε για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της πρώην κολλητής της.

Η απάντηση της Ανδριώτου για το εξώδικο στην Παπαδοπούλου

«Πρώτα στέλνεις εξώδικο, δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, χωρίς εξώδικο. Δεν έχω βγει να μιλήσω πουθενά. Ήθελα πρώτα να σταλθεί το εξώδικο, δεν επιζητώ τη δημοσιότητα πάνω σε αυτό. Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η άλλη πλευρά για αυτό έστειλα το εξώδικο. Τα ψέματα είναι πάρα πολύ άσχημα να λέγονται δημόσια, όταν είναι κάτι που δεν ισχύει γιατί επηρεάζουν τις ζωές των άλλων», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Για να συμπληρώσει: «Έχω φτάσει 27 χρονών και φτιάχνω μια ζωή με τον σύντροφό μου σε μια σωστή οικογένεια, όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά μου. Δεν γίνεται να λέγονται ψέματα δημόσια χωρίς συνέπειες. Οπότε για να προστατεύσω τον εαυτό μου θα στέλνω εξώδικα».

«Κουράστηκα να βγαίνω συνέχεια και να είμαι σε θέση άμυνας. Ποτέ δεν έχω κάνει κακή δήλωση για κανέναν, δεν έχω σκοπό να κάνω γενικά κακό σε κανέναν» ανέφερε σε άλλο σημείο.