Βρισηίδα Ανδριώτου: Κινείται νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του πέμπτου κύκλου του Survivor. Μία φιλία ξεκίνησε τότε, με τις δύο τους να υπερασπίζονται η μία την άλλη στις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, αρχικά, παρά το γεγονός πως η πρώτη μπήκε σε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα, που ήταν "εχθρός" για την δεύτερη στο ριάλιτι επιβίωσης, συνέχισαν να κάνουν παρέα, να βρίσκονται καθημερινά ακόμη και μετά το παιχνίδι και να μοιράζονται τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα μυστικά τους.

Παρόλα αυτά, όταν το Survivor All Star ξεκίνησε και το μελαχρινό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς, αφήνοντας πίσω την σχεδιάστρια κοσμημάτων με τον σύντροφό της, όλα άλλαξαν. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου της είχε υποσχεθεί πως θα προσπαθήσει να γίνει φίλη με τον φαρμακοποιό, ώστε να μην χαλάσουν οι σχέσεις τους και να υπάρχει ισορροπία, κάτι που δεν συνέβη και αντάλλαξαν, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, άσχημα λόγια.

Η Βρισηίδα που τα παρακολουθούσε όλα από το σπίτι της ενοχλήθηκε πολύ από όλο αυτό, διότι η φίλη της ήταν εκείνη που "έκραζε" τον σύντροφό της στις κάμερες του ΣΚΑΙ, πραγματοποιώντας αναρτήσεις στα social media της προσπαθώντας να πει την δική της αλήθεια, με τα πρώτα δείγματα διάλυσης της φιλίας τους να γίνονται ορατά.

Τα νομικά μέτρα που έλαβε η Βρισηίδα Ανδριώτου εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Η οριστική ρήξη, ωστόσο, ήρθε όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε με τη σειρά της και επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, με την Influencer να αρνείται να την δει και να μιλήσει μαζί της, ώστε να δοθούν εξηγήσεις και να βρεθεί μία λύση (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανταλλάσσουν πυρά μεταξύ τους στις κάμερες, κάτι που διογκώθηκε όταν και ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το παιχνίδι (δείτε εδώ την αποκάλυψη της ξανθιάς επιχειρηματία για το γεγονός πως εκείνος πρώτα "την έπεφτε" σε εκείνη). Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, ωστόσο, σε αυτό πλέον μπαίνει τέλος.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κινηθεί νομικά και έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να αναφέρει το όνομά της πουθενά, δεν μπορεί να την φωτογραφίσει οπουδήποτε και δεν επιτρέπεται να την πλησιάζει μετά από κάποια μέτρα. Το να καθίσουν, δηλαδή, στο ίδιο τραπέζι ακόμη και σε event είναι απαγορευτικό.