Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας Ανδριώτου ενάντια στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τα ραντεβού με δικηγόρο και η εξώδικη δήλωση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Από φίλες πλέον δεν θα αναφέρουν ούτε η μία το όνομα της άλλης. Τουλάχιστον έτσι λένε οι πρώτες πληροφορίες από το πρωί της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, που θέλουν την Βρισηίδα Ανδριώτου να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα απέναντι στην άλλοτε κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σύμφωνα με τα οποία δεν θα της επιτρέπεται να αναφέρεται σε εκείνη, να την φωτογραφίσει σε οποιαδήποτε δήλωση, ούτε να την πλησιάσει μέχρι μία συγκεκριμένη απόσταση (διαβάστε εδώ αναλυτικά τι συνέβη)

Μία στροφή 180 μοιρών, από την εποχή που οι δυο τους περνούσαν μαζί κακουχίες στο Survivor και έβρισκαν απάγκιο η μία στην αγκαλιά της άλλης. Το κλίμα άλλαξε ριζικά πέρσι, όταν με την συμμετοχή του Σπύρου Μαρτίκα στον All Star κύκλο του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις ενάντια στον σύντροφο της Βρισηίδας, κι εκείνη τον υπερασπιζόταν.

Σπύρος Μαρτίκας Βρισηίδα Ανδριώτου Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Βρισηίδα ετοιμάζει εξώδικο

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης, ότι η Βρισηίδα ενοχλήθηκε επειδή δεν βγήκε πρώτη στην επίδειξη μόδας του οίκου Nikos Takis, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, ακόμα δεν έχει κατατεθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ωστόσο αυτό θεωρείται θέμα χρόνου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Βρισηίδα έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο και ετοιμάζεται να καταθέσει πρώτα εξώδικη δήλωση, με την οποία και θα πρέπει να συμμορφωθεί η Ευρυδίκη. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε οι δύο γυναίκες θα προχωρήσουν στις επόμενες νομικές ενέργειες, οι οποίες και θα περιλαμβάνουν τα προαναφερθέντα ασφαλιστικά μέτρα.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει επιδοθεί κάποιο έγγραφο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες έχουν έρθει ανοιχτά σε κόντρα, δηλώνοντας οριζοντίως και καθέτως ότι η φιλία τους ανήκει στο μακρινό παρελθόν. Διαβάστε εδώ τι είχε αναφέρει η Ευρυδίκη για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα στο YOU, λίγο μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star