Ξανά μαζί για χατίρι του γιου τους - Η βραδινή έξοδος του Κωνσταντίνου Καζάκου με την τελευταία του σύζυγο, Ιωάννα Μαρτζούκου

Η απάντηση για την επανασύνδεσή τους μετά το διαζύγιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος το 1999 παντρεύτηκε την Τάνια Τρύπη και μαζί της απέκτησε μία κόρη, την Τζένη (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια με τους γονείς της), ωστόσο το 2007 οι δυο τους χώρισαν. Δύο χρόνια αργότερα, ο ηθοποιός έφτιαξε ξανά τη ζωή του και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία, το 2012, απέκτησε ένα γιο, τον Ιάσονα.

Το 2020 όμως, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους και ο ηθοποιός προχώρησε, μπαίνοντας σε μία σχέση με μία νεαρή γυναίκα, 27 χρόνια μικρότερή του (δείτε την εδώ), αν και χώρισαν πριν από λίγο καιρό. Παρόλα αυτά, η σχέση του με την τελευταία του σύζυγο είναι πολύ καλή.

Καζάκος Μαρζτούκου

Η συνάντηση του Κωνσταντίνου Καζάκου με την πρώην σύζυγό του για χατίρι του γιου τους και η απάντηση για την επανασύνδεση

Μάλιστα, οι δύο γονείς συναντήθηκαν ξανά για χατίρι του παιδιού τους, αφού πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», στην οδό Ακαδημίας, για να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Το δεντρόπαιδο» της βραβευμένης θεατρικής συγγραφέα Μισέλ Ριμλ, που, μεταξύ άλλων, μιλά για την κλιματική αλλαγή, τον υπερκαταναλωτισμό, τις οικογενειακές σχέσεις, την αξία της φιλίας, τη σημασίας της ομαδικής δουλειάς και της επικοινωνίας και την αντιμετώπιση των προσωπικών μας φόβων.

Ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον μικρό Ιάσονα, μπροστά από μία φωτογραφία του πατέρα του, σημειώνοντας: «Τρεις γενιές Καζάκοι....», ενώ και η πρώην σύζυγός του ανέβασε στο δικό της προφίλ ένα αντίστοιχο τρυφερό στιγμιότυπο.

Ιωάννα Μαρτζούκου γιος Καζάκος
Instagram / Ιωάννα Μαρτζούκου

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε, μάλιστα, λίγο αργότερα με την ίδια και δεν δίστασε να εξομολογηθεί στην εφημερίδα ΟΝ time για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο μετά το διαζύγιο: «Ο Κωνσταντίνος είναι ο μπαμπάς μας. Πάντα θα μας συνδέει η αγάπη μας για το υπέροχο και χαρισματικό παιδί που κάναμε μαζί».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης. Άλλωστε, εδώ και αρκετό διάστημα και αφότου φυσικά βγήκε το διαζύγιό μας από τον Κωνσταντίνο, έχω προχωρήσει τη ζωή μου έπειτα από αρκετό καιρό. Είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα».