Τέλος στην σχέση τους μετά από 3 χρόνια: Χώρισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την επί 27 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Αυτός είναι ο λόγος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μετά τον χωρισμό «βόμβα» πολύς γνωστής πρωταγωνίστριας του Σασμού που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία το μεσημέρι της Πέμπτης 9/11 ακόμα ένας έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz. Σύμφωνα με το On Time και την Σάσα Σταμάτη ο Κωσταντίνος Καζάκος με την επί 27 χρόνια μικρότερή του, Βασιλική Μακρή, μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή.

Γιατί χώρισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την Βασιλική Μακρή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σχέσης τους έκανε τον κύκλο της και πλέον ο καθένας ήθελε διαφορετικά πράγματα.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2021

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετά το τέλος του δεύτερου γάμου του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της Βασιλικής και παρά την διαφορά ηλικίας και τα όσα ήξεραν και οι δυο ότι θα πρέπει να ακούσουν και να αντιμετωπίσουν από κακεντρεχής γλώσσες, χωρίς κανέναν ενδοιασμό επισημοποίησε την σχέση τους.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021 και οι δυο φαίνονταν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

«Σε μια δουλειά γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», δήλωνε μάλιστα ο ηθοποιός τότε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Καζάκος με 23χρονη

Κωνσταντίνος Καζάκος

Ποια είναι η Βασιλική Μακρή

Βασιλική Μακρή έχει καταγωγή από την Πάτρα. Έφυγε από την πόλη της στα 18 της χρόνια, όταν αποφάσισε να σπουδάσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Η Βασιλική ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και ενώ συμμετέχει και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις.