Στο νοσοκομείο ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου (Φωτογραφίες) - Τι συνέβη

Η εξομολόγηση από το κρεβάτι της κλινικής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, 3 χρόνια και 6 μήνες μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλη από μία άγνωστη γυναίκα, συνεχίζει τον αγώνα που δίνει για να δει το πρόσωπο της όπως ήταν παλιά, πριν την μοιραία εκείνη ημέρα. Αυτό σημαίνει πως τα χειρουργεία για την ανάπλαση του δέρματός της δεν έχουν σταματήσει.

Την Δευτέρα 27/11, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, προχωρώντας σε μία συγκινητική εξομολόγηση για την μάχη που δίνει.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε από το ταξίδι της στο Βιετνάμ - Η σημαντική αλλαγή στη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μέσα από το νοσοκομείο

«Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι.. όπως 3,5 χρόνια πριν. Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή», σημείωσε και αποθεώθηκε για μία ακόμη φορά στα σχόλια.

«Με πειράζει! Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές, σηµάδια και μοσχεύματα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε πολύ πρόσφατα μία συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στην επίθεση που δέχθηκε από μία άγνωστη με βιτριόλη πριν από χρόνια, η οποία της άλλαξε τη ζωή και την εμφάνιση.

Εξήγησε, λοιπόν, πως το αντιμετωπίζει μετά από τόσο καιρό, έχοντας πραγματοποιήσει και κάποια χειρουργεία ανάπλασης ουσιαστικά, αλλά και ποια είναι τα συναισθήματά της όταν παρατηρεί τα βλέμματα του κόσμου γύρω της (δείτε εδώ τι συνέβη την τρίτη ημέρα χειρουργείου).

«Κάθε καλοκαίρι κάνω και ένα βήµα παραπέρα, αλλά δυστυχώς ακόµα και ένα µπάνιο στη θάλασσα το βιώνω µε πολύ στρες. Έχω ένα σώµα γεµάτο ουλές και σηµάδια και µε µια φοβερή ευαισθησία στον ήλιο και πρέπει να προστατεύοµαι συνεχώς. ∆εν θα µπορέσω ποτέ να περιγράψω µε λέξεις το σοκ που έχει υποστεί το σώµα µου και πόσο πολύ έχει παλέψει για να επιβιώσει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πάντα το φρόντιζα και µε ενδιέφερε να έχω µια όµορφη και περιποιηµένη εµφάνιση. ∆εν είχα ποτέ τατουάζ ή σηµάδια. Μετά την επίθεση, έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα. Αν µε πειράζει; Ναι, µε πειράζει. Βιώνω ακόµα δύσκολες στιγµές. Όµως, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα µου! Κάθε σηµάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα».

Δείτε επίσης: Σκληρές εικόνες! Φωτογραφίες με το πραγματικό της πρόσωπο λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι - Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου 3 χρόνια μετά

«Ξέρω πως µπορεί να µε αναγνωρίζουν, λόγω της περίεργης εµφάνισης. Συχνά όλη αυτή η κατάσταση καταλήγει υποσυνείδητα σε στρες και νεύρα. Μαθαίνω σιγά σιγά να τα αντιµετωπίζω και να τα διαχειρίζοµαι, γιατί η άλλη επιλογή είναι να αποµονωθώ στο σπίτι. ∆εν θα ενοχληθώ ποτέ από βλέµµατα ή συµπεριφορές που ξέρω πως συµβαίνουν από θαυµασµό, αγάπη», κατέληξε.