«Έχω φάει επικές χυλόπιτες! Εύχομαι στον Φίλιππο...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Οι δηλώσεις την κάμερα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω φάει επικές χυλόπιτες! Εύχομαι στον Φίλιππο...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Μια ακόμη βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Δευτέρας 28/11.Η παρουσιάστρια του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής Super Κατερίνα, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μεταξύ άλλων απάντησε στους δημοσιογράφους και για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά της, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και να αποκτήσει παιδάκια - δείτε τι είχε πει πρόσφατα περί εγκυμοσύνης.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Αρχικά σε ερώτηση για τα επαγγελματικά της, αφού σημειώνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε: «Δόξα το Θεώ η τηλεοπτική χρονιά μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Να είμαστε καλά. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν τις εντάσεις στην εκπομπή μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος του Happy Day, την ρώτησε για την προσωπική της ζωή. «Άσε να έρθει ένας έρωτας στη ζωή μου και θα δούμε αν θα το μοιραστώ. Δεν βγαίνω έξω και πέφτουν όλοι ανάσκελα πάνω μου. Είμαι αυτή που κάνω το πρώτο βήμα και μου έχει βγει σε κακό. Έχω φάει επικές χυλόπιτες», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Επίσης, ρωτήθηκε και για το σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη. «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Φίλιππο. Έχω μόνο καλά συναισθήματα για εκείνον», απάντησε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Φίλιππου που σχολίασε η Κατερίνα

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, άνοιξε το δικό του γκουρμέ εστιατόριο και σε πρόσφατη ανάρτηση του αποκάλυψε πως παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό επίτευγμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, η οποία φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, του έδωσε συγχαρητήρια σε σχόλιο που έκανε ανάμεσα σε άλλους από κάτω.