Γενέθλια με μεγάλη συγκίνηση για τον Παναγιώτη Στάθη - Η έκπληξη της κόρης του στο πλατό του Open και η εντυπωσιακή τούρτα

Σάστισε ο δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γενέθλια με μεγάλη συγκίνηση για τον Παναγιώτη Στάθη - Η έκπληξη της κόρης του στο πλατό του Open και η εντυπωσιακή τούρτα

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τρίτη (28/11) για τον Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να ήταν στο καθήκον του, αλλά παράλληλα είχε τη χαρά να γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Όσο ήταν στον αέρα ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από το ακουστικό του, πως υπήρχε μια έκτακτη είδηση, την οποία και ανέμεναν να ακούσουν. Τότε ήταν λοιπόν η στιγμή, που η κόρη του Παναγιώτη Στάθη του έκανε έκπληξη λέγοντας: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, όπως λες και εσύ! Χρόνια πολλά μπαμπά να σε χαιρόμαστε».

Η έκπληξη γενεθλίων στον Παναγιώτη Στάθη

Η συγκίνηση για τον δημοσιογράφο ήταν μεγάλη χαμογελώντας ακούγοντας τα τρυφερά λόγια του παιδιού του, καθώς στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη έκπληξη σβήνοντας μια τούρτα στο πλατό με τους συνεργάτες του (δείτε εδώ την περσινή έκπληξη γενεθλίων, που δέχτηκε).

«Δεν μπορώ ρε παιδιά! Σκέφτομαι την κόρη μου»

Βαρύ ήταν το κλίμα στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος στο OPEN, την ώρα που ο Παναγιώτης Στάθης μετέφερε την είδηση του θανάτου του δις Αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Ο παρουσιαστής ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που διάβαζε την ανάρτηση που είχε γράψει και είχε προγραμματίσει να δημοσιευθεί μετά το θάνατο του (δείτε την εδώ).

«Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry αλλά δεν μπορώ», είχε πει ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια διαβάζοντας το κείμενο, ενώ λίγο αργότερα είπε ότι σκέφτεται την κόρη του, μιας και στο κείμενο του ο Ολυμπιονίκης μιλούσε για την κορούλα του που είναι 5 χρονών.