«Ρε παιδιά...» - Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη για το βρίσιμο της κόρης της

Αιφνιδιάστηκε με τις τηλεοπτικές κάμερες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ρε παιδιά...» - Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την έκρηξη της Ζήνας Κουτσελίνη για το βρίσιμο της κόρης της

Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με μια παλιά δήλωση, που είχε κάνει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε εκπομπή τους σχετικά με την κόρη της, Έμμα (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Όλα ξεκίνησαν από όσα είπε σε πρόσφατο podcast η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και την απόφασή της να μην είναι πια στο μέσο, καθώς δε μπορούσε να είναι ο εαυτός και να εκφράζεται, όπως θέλει.

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, την Τρίτη (28/11) η κάμερα του Breakfast at star συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αποσπώντας του δηλώσεις για την ''παρεξήγηση''.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά το ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη

«Ρε παιδιά ούτε ο Κασσελάκης να ήμουν. Πωπω παιδιά πόσες κάμερες ποτέ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που είστε εδώ! Λοιπόν, ξέρετε ότι δεν μιλάω στο δρόμο, ούτε από το αυτοκίνητο, να είστε καλά! Συγγνώμη, που περιμένατε. Δε γίνεται τώρα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου Έμμα θέλει να γίνει σεφ. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάποια χρόνια πίσω.

Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη δεν είναι στην τηλεόραση επειδή δεν νομίζω να της έγινε πρόταση. Δεν μου αρέσει να κάθονται στον καναπέ τους με τα τάμπλετ και να ξεχνάω τα πράγματα. Θα δεχθώ εν μέρει ότι ήταν μικρή όταν σχολίασε την κόρη μου. Ίσως να την επέλεγα αλλά δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση. Επίσης ο Δημήτρης είναι ταλαντούχος και αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας καθαρά πόσο την είχε ενοχλήσει.