Αυτό είναι το απόσπασμα από την εκπομπή όπου Ουγγαρέζος & Συνατσάκη έβρισαν την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη (Βίντεο)

Τι ειπώθηκε και πως

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το απόσπασμα από την εκπομπή όπου Ουγγαρέζος & Συνατσάκη έβρισαν την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη (Βίντεο)

Ένα συμβάν που είχε σημειωθεί πριν από 10 χρόνια έφερε στην επιφάνεια η Ζήνα Κουτσελίνη. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες όταν την συνάντησαν σε κοσμική έξοδο της, αποκάλυψε πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν παρουσίαζαν εκπομπή, είχαν βρίσει την κόρη της δημόσια στην τηλεόραση.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου Έμμα θέλει να γίνει σεφ. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάποια χρόνια πίσω», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του STAR - δείτε εδώ τα "καρφιά" της παρουσιάστριας.

Αυτό είναι το απόσπασμα όπου Ουγγαρέζος - Συνατσάκη σχολίασαν την κόρη της Κουτσελίνη

Παράλληλα με τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη, πρόβαλλαν στο Happy Day του ALPHA και το απόσπασμα από την εκπομπή όπου οι δυο παρουσιαστές σχολίασαν την κόρη της, Έμμα.

«Την ρωτάει η Τίνα, αν η κόρη σου θέλει να γίνει παρουσιάστρια, τι θα πεις; Και λέει η Ζήνα "Μου το έχει πει! Έχει βρει και εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάζει και το σήμα αυτής της εκπομπής που θα είναι ένα παιδικό τραγούδι. Θα μαγειρεύει η Έμμα, εγώ θα την βοηθάω στις συνταγές και η γυναίκα που έχουμε στο σπίτι θα πλέει τα πιάτα», ακούγεται να λέει αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συνεχίζει: «Εγώ ξέρω πως θα λεγόταν αυτή η εκπομπή μαγειρικής με την Έμμα, "Αίμα θα σε πάει"».

Τα σχόλια του Happy Day για το συμβάν

Μετά την προβολή του θέματος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε μια ιστορία του παρελθόντος της, καθώς ως δημόσιο πρόσωπο έχει δεχτεί πολλά και διαφορετικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα σχόλιο, που είχε δεχτεί από γνωστό παρουσιαστή, που έχει κάνει τη δική του επιτυχία, ωστόσο είχε κρίνει άκομψα την εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας (δείτε την εδώ με το μίνι μωβ φόρεμα στη γιορτή της).

Όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφήνει πίσω της τον εν λόγω σχολιασμό, αφού πρόκειται για κάτι που έγινε πριν πολλά χρόνια και καλό είναι ότι έγινε τόσο παλιά να το ξεχνάμε.

«Ο καθένας θυμάται χοντράδες, που έχουν ακουστεί για αυτόν, απλά με τα χρόνια, επειδή και εσύ μπορεί αντίστοιχα να έχεις πει χοντράδες για άλλους, λίγο το εκλογικεύεις. Εμένα υπάρχει πολύ γνωστός παρουσιαστής και αγαπημένος, ο οποίος είναι πολύ υπέρμαχος των θεμάτων κατά του σεξισμού, της βίας, των σχολίων, ο οποίος μου έχει κάνει τον πιο σκληροπυρηνικό και απρεπή και άδικο σχολιασμό σε μια περίοδο της ζωής του. Δε θα μπω στη διαδικασία να πω, αλλά είχε πει για την εμφάνισή μου. Το να αναμοχλεύεις έναν σχολιασμό δέκα χρόνια πριν...», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.