Κόλαφος η Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν βρίσει την κόρη μου! Είχαν πει...»

«Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν βρίσει την κόρη μου! Είχαν πει...»

Στην ίδια εκδήλωση με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Δευτέρας 27/11 και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια του STAR, μίλησε για την τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε και για τα πρόσωπα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ενώ έκανε και ένα σχόλιο "βόμβα" που θα σχολιαστεί έντονα.

Συγκεκριμένα, με αφορμή μια πρόσφατα συνέντευξη της Μαίρης (δείτε την εδώ), αποκάλυψε πως πριν περίπου 10 χρόνια η Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έβρισαν το παιδί της, κοροϊδεύοντας το όνομα που της έδωσε.

Το ξέσπασμα της Κουτσελίνη για Συνατσάκη - Ουγγαρέζο

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιόρισε ποτέ τον αυθορμητισμό της. Κάποτε έβρισε το παιδί μου σε εκπομπή. Μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν είχε περιορίσει τον εαυτό της ίσως να το είχε σκεφτεί νωρίτερα. Μαζί με τον Δημήτρη είχαν σχολιάσει ότι θα με "πάει αίμα" επειδή είχα πει ότι η κόρη μου Έμμα θέλει να γίνει σεφ. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάποια χρόνια πίσω.

Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη δεν είναι στην τηλεόραση επειδή δεν νομίζω να της έγινε πρόταση. Δεν μου αρέσει να κάθονται στον καναπέ τους με τα τάμπλετ και να ξεχνάω τα πράγματα. Θα δεχθώ εν μέρει ότι ήταν μικρή όταν σχολίασε την κόρη μου. Ίσως να την επέλεγα αλλά δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση. Επίσης ο Δημήτρης είναι ταλαντούχος και αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας καθαρά πόσο την είχε ενοχλήσει.

Οι δηλώσεις της για την τηλεόραση

Όσον αφορά την τηλεόραση και το γεγονός πως από τώρα βγαίνουν ρεπορτάζ για συζητήσεις παρουσιαστών γαι του χρόνου, δήλωσε: «Δεν είναι νωρίς να μιλάμε για του χρόνου στην τηλεόραση. Χρειάζεται μεθοδικότητα και σεβασμό».

Και συνέχισε: «Μου φαίνεται ελπιδοφόρο το ότι συζητάμε από τώρα για τη νέα σεζόν. Η τηλεόραση διανύει μια δύσκολη περίοδο με αρκετά προβλήματα. Οι άνθρωποι ναρκισσεύονται μπροστά στον τηλεοπτικό σταθμό. Το να συζητάνε πρόσωπα πάει να πει ότι το κάνουν πολύ καλά. Ο μεγαλύτερος μέρος όρος των εκπομπών είναι το 13%. Έχουν ξεχωρίσει ελάχιστες εκπομπές»

«Ο Πέτρος Κουσουλός μου λείπει από την ζωή μου. Εύχομαι να του πάνε όλα καλά, όπως και εκείνος το ίδιο εύχεται για εμάς», συμπλήρωσε.