«Όταν μπαίνεις σε έναν χώρο ξέρεις ότι δεν έχεις τη δυνατότητα στα 2-3 χρόνια να...» - Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου στις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε πει ότι υπάρχει η ΕΡΤ»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν μπαίνεις σε έναν χώρο ξέρεις ότι δεν έχεις τη δυνατότητα στα 2-3 χρόνια να...» - Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου στις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

Την δική του απάντηση έδωσε, το πρωί της Τρίτης 28/11, ο Ετεοκλής Παύλου, στις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. O παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός ότι τηλεόραση είναι ένα ανταγωνιστικό προϊόν και ότι δεν είναι εύκολο να καρτάς πάντα το επίπεδο πολύ υψηλό.

Ο Γιάννης Μπέζος πριν απο μερικές ημέρες, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων στην εκπομπή Πρωινό Σουσού: «Το πρώτο πράγμα που με αποσχολούσε στις σειρές είναι αν με ενδιαφέρει εμένα αυτό που κάνω. Αν οι συνθήκες και και οι προϋποθέσεις της απραγωγλης ήταν καλές έτσι όπως φανταζόμουν εγώ τότε προχωρούσα. Τα νούμερα και η τηλεθέαση έρχεται μετά... Η τηλεόραση δεν θέλει να δώσει την καλή τροφή και κατεβάζει τον πήχη προς τα κάτω για τον ανατγωνισμό.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου

«Στη μεγάλη εικόνα συμφωνώ με κάποια που λέει αλλά νιώθω ότι έχει μία αίσθηση γενικά να θέλει να υποτιμήσει λίγο την τηλεόραση και δεν μου αρέσει τόσο πολύ. Καταλαβαίνω αυτό που λέει ότι η τηλεόραση έχει τον ρόλο να οδηγεί το κοινό σε κάτι αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.»

Δείτε εδώ το βίντεο: Ετεοκλής Παύλου: «Η Φαίη Σκορδά είχε πει ότι είχε κλείσει η Τσολάκη πρωινό στο STAR! Αναγκαστήκαμε 60 άτομα να...»

«Όταν μπαίνεις σε έναν χώρο και ξέρεις ότι δεν έχεις τη δυνατότητα στα 2-3 χρόνια να έχεις μια δική σου εκπομπή, να κάνεις κάτι δικό σου και να το χτίσεις. Καλείσαι να γίνεις ανταγωνιστικός πολύ πιο γρήγορα, γιατί κρίνεσαι κάθε μέρα. Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε πει ότι υπάρχει η ΕΡΤ, γιατί σε κάποια πρότζεκτ που έχει προάγει πολιτισμό και δεν τη νοιάζει η τηλεθέαση» πρόσθεσε

«Δεν έχεις πάντα τη δυνατότητα να πεις ότι μπαίνω στην τηλεόραση και μπορώ να αντέξω 2-3 χρόνια με μία εκπομπή που θέλω να εκπαιδεύσω το κοινό, αν η εκπομπή δεν πηγαίνει καλά. Εδώ βλέπουμε ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ τρέχει μέρα με τη μέρα και αν δεν είσαι ανταγωνιστικός μπορεί να μην είσαι την επόμενη μέρα. Δίνω και ένα δίκιο βέβαια στο ότι κάθε κανάλι είναι μία υγιής επιχείρηση που θέλει στο να είναι κερδισμένη στο τέλος. Με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα θέλουν κι αυτοί να μειώσουν το ρίσκο» ανέφερε μεταύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: