Πρωινό Σουσού: Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Κάνω δημόσια έκκληση! Είναι αμαρτία από τον θεό...»

Αναγκάστηκε να περάσει σε διαφημίσεις η Ελένη Τσολάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσού: Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Κάνω δημόσια έκκληση! Είναι αμαρτία από τον θεό...»

Την Τρίτη (28/11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, καθώς όπως ανέφερε σε instagram story δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκπομπή τη Δευτέρα (27/11) λόγω κούρασης μετά το black Friday.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη, παρευρέθηκε στο πλατό και για αρχή έκανε ένα μοναδικό δώρο στην παρουσιάστρια, Eλένη Τσολάκη. Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας μίλησε για την εμπειρία της στο Celebrity get me out of here αλλά και για τη γνωριμία της με τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Δείτε επίσης: «Εγώ χαίρομαι που το Celebrity κάνει 4%! Αν δούλευα στον ΣΚΑΙ...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Μάλιστα η Δήμητρα Αλεξανδράκη φορτίστηκε συναισθηματικά, όταν μίλησε για την ταλαιπωρία του ηθοποιού, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόσο για τον Γαρδέλη, όσο και για άλλους ανθρώπους, που χάνουν την κατοικία τους και μένουν στο δρόμο.

Η συγκίνηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Πρωινό Σουσού

«Για ποιο λόγο να γκρεμίσουν το τελευταίο αποκούμπι αυτών των ανθρώπων; Για ποιο λόγο να τους γκρεμίσουν την τελευταία τους ελπίδα και να θάψουνε τα όνειρά τους, τη ζωή τους μέσα σε αυτά τα χαλάσματα, τα οποία θα μείνουν μπάζα και απλά θα περνάμε και θα χτυπάνε οι άνθρωποι.

Ο Σταμάτης είναι μια χαρά, το μόνο του θέμα και ο μόνος λόγος, που πήγε στο Celebrity είναι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες. Δε είναι, ότι χρωστάει κάτι, είναι ότι σου επιβάλουν ένα πρόστιμο για το ίδιο σου το σπίτι, το οποίο μια άλλη κυβέρνηση στο επέτρεψε να το χτίσεις, να μην τους είχαν επιτρέψει να το χτίσουν όχι να γκρεμίσει αυτό, που έχτισε.

Και στο τέλος της ημέρας δε θα γίνει καλύτερη η χώρα με το να γκρεμίζει τα σπίτια των ανθρώπων. Η χώρα αυτή θα γίνει καλύτερη μόλις αρχίζει να μπαίνει μια τάξη σε άλλα πράγματα δηλαδή στα σχολεία, σε δρόμους, σε έργα τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Τόσο καιρό μιλάω σε εκπομπές και το κόβουνε, μιλάω σε εκπομπές τρώω μπαν, είναι σαν να με κρύβουνε, αν μπορώ να φανώ κάπου χρήσιμη ας είναι για κάποιους ανθρώπους και το κάνω ειλικρινά μέσα από την ψυχή μου και δεν το κάνω μόνο για τον Σταμάτη, είναι για πάρα πολύ κόσμο, που μιλάω καθημερινά και κάνω δημόσια έκκληση στον αξιότιμο και αξιόλογο άνθρωπο, τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη να το κοιτάξει αυτό το πράγμα, δεν αφορά εμένα, αφορά όμως πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους και είναι αμαρτία από τον θεό σε μια ηλικία να τους πετάς στον δρόμο και δεν έχουν που να μείνουν και έχουν κάνει αυτό, κάποιος τους το επέτρεψε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η τελευταία εξέλιξη για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Από την Δευτέρα (27/11) υπήρξε μία φήμη, πως ο Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από την κλινική (δείτε εδώ τι απάντησε ο αδερφός του). Στη συνέχεια, την Τρίτη (28/11) ήρθε στην επιφάνεια η νέα εξέλιξη για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε στο Happy Day έκανε γνωστό, πως ο ηθοποιός είναι καλύτερα, πήρε εξιτήριο από την κλινική και πλέον είναι στο σπίτι του.