«Έχω ακούσει και σε λαϊκά τραγούδια να μειώνουν τις γυναίκες... » - Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την τραπ μουσική

«Υπάρχουν τραγούδια στην τραπ μουσική που μου αρέσουν»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω ακούσει και σε λαϊκά τραγούδια να μειώνουν τις γυναίκες... » - Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την τραπ μουσική

Την άποψή του για την τραπ μουσική εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης το πρωι της Τρίτης 28/11 στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση του για τα γενέθλια του αδικοχαμένου του αδερφού, Παντελή Παντελίδη ο τραγουδιστής ανέφερε ότι η γυναικεία υποτίμηση δεν είναι προνόμιο μόνο της συγκεκριμένης μουσικής αλλά και της λαϊκής.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την τραπ μουσική

«Υπάρχουν τραγούδια στην τραπ μουσική που μου αρέσουν, υπάρχουν ταγούδια που δε μου αρέσουν. Δεν μπορώ να κατηγορήσω μια μουσική την οποία την έχει αναδείξει ο κόσμος. Δεν πίεσε κανένας κάποιον να ακούσει τραπ» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Ο κόσμος ακούει την τραπ οπότε έχουν κάθε δικαίωμα να ακούγονται. Έχω ακούσει και σε λαϊκά τραγούδια να μειώνουν τις γυναίκες. Δεν είναι η τραπ ή το λαϊκο. Είναι συγκριμένα τραγούδια» είπε καταλήγοντας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συγκινητική εξομολόγηση για τον αδερφο του

«Εννοείται πως με ενέπνευσε και ο Παντελής και ο πατέρας μου. Από μικρός μου άρεσε η κιθάρα πολύ και με έγραψαν οι γονείς μου ωδείο από 7-8 χρονών και άρχισα να μαθαίνω κιθάρα. Ως στόχο και σαν όνειρο είχα να μπω στην ορχήστρα του Παντελή. Και όσο μεγάλωνα, χωρίς να το επιδιώξω αγάπησα και το τραγούδι μαζί με την κιθάρα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνω αυτό που αγαπάω και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτό. Δηλαδή, θα δουλέψω θα προσπαθήσω να γίνομαι κάθε μέρα ολοένα και καλύτερος και όπου βγει. Έτσι το σκέφτηκα. Αν δεν έκανα κάτι καλά, δεν θα με σύγκριναν με τον Παντελή που ήταν ο νούμερο ένα τραγουδιστής στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι θα πει ο κόσμος. Εγώ κάνω αυτό που αγαπάω, όπως είπα και πριν, χωρίς ταβάνι και όπου βγει».

«Για εμάς ο Παντελής δεν έχει φύγει. Ποτέ. Είναι καθημερινά μέσα στο σπίτι μας, τον ακούμε όλη μέρα στα ραδιόφωνα, συζητάμε κάθε μέρα γι' αυτόν. Δεν πολύ-ισχύει αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Για εμάς είναι σαν χθες αυτό που έγινε», κατέληξε έπειτα.