«Στεναχωριέμαι! Έχω πάρει τέτοιο χάπι και μου έφερε τέτοια...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά της

«Όταν απελπίζεσαι....»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στεναχωριέμαι! Έχω πάρει τέτοιο χάπι και μου έφερε τέτοια...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά της

Την Τρίτη (28/11) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star με τον γνωστό παρουσιαστή να αναφέρεται στο ζήτημα του βάρους του και στα χάπια, που πήρε για να χάσει κιλά.

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής τόνισε, πως η συγκεκριμένη αγωγή, που είχε κάνει είχε πολύ άσχημες παρενέργειες σε εκείνον, καθώς στη συνέχεια τόνισε, πως κανείς μπορεί να εμφανίσει μέχρι και αυτοκτονικές τάσεις.

Στη συνέχεια και μετά τις νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τη δική της εμπειρία από χάπια, που πήρε για κόψει την όρεξη της, καθώς και για όσα βίωνε ως τραγουδίστρια, που έπρεπε να είχε έναν συγκεκριμένο σωματότυπο (δείτε εδώ την αντίστοιχη εξομολόγηση της Φωτεινής Πετρόγιαννη).

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά της

«Όταν απελπίζεσαι από αυτά που ακούς από τους γύρω σου, ακόμα και αν το πρόβλημα που έχεις μπορεί να μην είναι μεγάλο. Ο καθένας ξέρει βέβαια για τον εαυτό του. Θα σας πω εγώ προσωπικό βίωμα, που με βλέπετε και με θεωρείτε μία κοπέλα αδύνατη ή στα κιλά μου κανονικά. Το τι πίεση έχω τραβήξει, γιατί οι τραγουδίστριες πρέπει να είναι ένα συγκεκριμένο πρότυπο, όταν ανεβαίνουν στη σκηνή, που η σκηνή όλα τα διογκώνει και πρέπει να είσαι πιο μαζεμένη. Ταυτίστηκα...

Εγώ πέρυσι πήρα 5 κιλά πέρσι με το που ξεκίνησε η εκπομπή, έτρωγα τα φαγητά του Σταύρου, που σιγά μην τα αφήσω, 5 κιλά. Για αυτά τα 5 κιλά τι μηνύματα μου έστελναν. Πέρα από το ότι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος, άλλοι μου έλεγαν, Πήρε ε; Τρως, τρως! Το τρως το φαγάκι σου, σε πιέζει πολύ.

Ξέρεις σε ποιο σημείο μου έκανε το κλικ; Γιατί είπε, ότι πήρε συγκεκριμένα χάπια για να του κοπεί η όρεξη. Υπάρχουν όντως συγκεκριμένα χάπια. Έχω πάρει τέτοιο χάπι τρεις μέρες και μου έφερε τέτοια στεναχώρια.... Στεναχωριέμαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ξέρω τώρα από το από το σπίτι θα με μουντζώνει κιόλας κόσμος, αν είναι δυνατόν.

Έχω πάει το παιδί μου στο κολυμβητήριο και συζητάω με την άλλη μαμά, η οποία μου λέει χαρούμενα πράγματα, και της το εμπιστεύτηκα. Της λέω: «Να σου πω κάτι; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, είμαι σε μία φάση, πήρα ένα χάπι που κόβει την όρεξη, γιατί έχω ξεφύγει και φαίνεται αυτό το πράγμα και μου στέλνουν μηνύματα και μου τη λένε και νιώθω σαν κάτι να με τραβάει προς τα κάτω», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου

Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 20 κιλά

Μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει), η Ελένη Χατζίδου δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά. Σήμερα βέβαια έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη.

«Τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γυμναστή και με ανέλαβε προσωπικά! Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της το 2020 η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Ελένη Χατζίδου αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού, αφού έχει κόψει όλα τα junk food - «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου δίαιτα

Φωτογραφία: Instagram