Στο νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης (Φωτογραφία)

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Νίκος Φλωρινιώτης τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος με μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο. Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη που δέχτηκε από τον Κώστα Χαρδαβέλλα για να του δώσει ένα βιβλίο του με την υπογραφή του.

Ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, έχει μιλήσει ξανά για την μάχη με τον καρκίνο, την οποία δίνει με το κεφάλι ψηλά και με την στήριξη της οικογένειας του.

Η ανάρτηση του Νίκου Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον
Κ.Κωστα Χαρδαβέλλα για την τιμή που μου έκανε και ήρθε να με δει στο νοσοκομείο και να μου χαρίσει το βιβλίο του υπογράφοντας το, δεν θα ξέχασω ποτέ ότι ήταν από τους πρώτους όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας μου και με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει κουράγιο!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Η εξομολόγηση για τον καρκίνο και η συγκλονιστική εικόνα

Σε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε πει:

«Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά για την κατάσταση της υγείας του μετά την ανακάλυψη πως έχει καρκίνο.

Και αποκάλυψε: «Αυτό ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση... σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα. Τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Το θέμα είναι ότι εγώ πόναγα πάρα πολύ. Είχε μπει μέσα στα στον μυ νεύρα. Έχω ξεκινήσει τις θεραπείες μου. Κάνω ανοσοθεραπεία είναι πιο εξελιγμένη μέθοδος από την χημειοθεραπεία. Δεν έχει τουλάχιστον τις ίδιες παρενέργειες που έχει η χημειοθεραπεία. Φυσικά, μη λέω μεγάλες κουβέντες γιατί μετά μπορεί να χρειαστεί... Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος το μυαλό σου πάντα πάει στο κακό».

«Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει "εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου" Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: «Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου» - Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη