«Καλά εσύ δεν ντρέπεσαι δυο μέτρα άντρας να...» - Η απίστευτη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ετεοκλή Παύλου

Που το σκέφτηκε;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Καλά εσύ δεν ντρέπεσαι δυο μέτρα άντρας να...» - Η απίστευτη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ετεοκλή Παύλου

Μια προσωπική Χριστουγεννιάτικη ιστορία, μοιράστηκε, το πρωί της Τρίτης 28/11, ο Ετεοκλής Παύλου στο πλατό του Breakfast@star. O παρουσιαστής εξιστόρισε πως έλεγε τα κάλαντα και έβγαζε το χαρτζιλίκι του όταν ήταν παιδί.

Η απίστευτη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ετεοκλή Παύλου

«Γρήγορο story, επειδή είπαμε για επιχειρηματικό μυαλό. Όταν ήμουνα μικρός και έλεγα τα κάλαντα, τι έκανα; Πήγαινα σε πολυκατοικίες, ανέβαινα τις σκάλες, ήμουν μόνος μου στην πόρτα και εκεί που ήταν η στριφογυριστή σκάλα είχα τρανζιστοράκι μέσα σε κατσαρολίτσα που έπαιζε κάλαντα.»

«Έκανα ότι είχα ορχήστρα μαζί μου, ότι έχω καμιά 20αριά άτομα. Πατούσα το play και με το που έλεγα εγώ τα κάλαντα, άρχιζαν τρομπόνια, φυσαρμόνικες, πιάνα!Και το χαρτζιλίκι ήταν αντίστοιχο, γιατί ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε 40 άτομα ορχήστρα από κάτω και ντρεπόντουσαν»

Δείτε επίσης: «Είχα δει στον ύπνο μου τον Αντώνη Κανάκη και μετά από αυτό...» - Άφωνος και αμήχανος ο Ετεοκλής Παύλου με το ερωτικό όνειρο της Ελένης Χατζίδου

«Και πώς σταμάτησα να τα λέω; Όταν μια μέρα μου άνοιξε την πόρτα μία κυρία και μου είπε: καλά εσύ δεν ντρέπεσαι δυο μέτρα άντρας να λες τα κάλαντα; Και από τότε δεν ξαναπήγα ποτέ», είπε καταλήγοντας ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πώς γνωρίστηκe με την Ελένη Χατζίδου

«Δεν την ήξερα, παιδιά, δεν την ήξερα. Εγώ όταν τη γνώρισα στο γυμναστήριο, δεν την ήξερα ποια είναι. Δεν σε είδα με κανένα μικρόφωνο στο χέρι ή με κανένα ντοσιέ να διαβάζεις παρτιτούρες, για να πω, ότι είναι τραγουδίστρια», ανέφερε σε πρώτη φάση ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Ήξερα το κομμάτι "Χειρότερα", αλλά δεν μπορούσα να το συνδυάσω με το όνομα και το πρόσωπο. Μετά τη γνώρισα, μου λέει: "Ελένη Χατζίδου". Της λέω: "Ετεοκλής Παύλου". Μου λέει: "το βράδυ δουλεύω". Λέω: "σε κανένα fast-foodάδικο". Μου λέει: "άμα θέλεις, έλα" Σκέφτηκα: "με βλέπει έτσι καλοταϊσμένο και με κάλεσε, μια χαρά θα πάει το βράδυ"».

«Τον κάλεσα σε μία συναυλία που είχα σε ένα δήμο και μου το έπαιξε βαρύ πεπόνι, δεν ήρθε ποτέ παιδιά», είπε η τραγουδίστρια με παράπονο, ενώ εκείνος της απάντησε, ότι «Στο πρώτο δεν πας ποτέ είναι άλλη πατέντα». Επίσης, σημείωσε, ότι «Μόλις την είδα στο γυμναστήριο, πριν μάθω, ότι είναι η Ελένη Χατζίδου, είπα, ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ».

«Το θέμα είναι, ότι εγώ πήγαινα για fast-food και την είδα με μικρόφωνο να τραγουδάει "Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα", αλλά τελικά έγινε καλύτερα η κάθε μου ημέρα», κατέληξε ο παρουσιαστής, ενώ όλο το πλατό είχε "σκάσει" στα γέλια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: